HOROSKOP: Danas vam sve ide od ruke! Vaša karijera ide uzlaznom putanjom!

HOROSKOP: Danas vam sve ide od ruke! Vaša karijera ide uzlaznom putanjom!

22 септембра, 2019 Off By botanika

OVAN

POSAO: Možete da se nadate veoma pozitivnim dešavanjima kada je posao u pitanju. Veoma lako dolazite do željenih rezultata na ovom polju. Možete da očekujete sreću danas.

LJUBAV: Kroz zanimljivu komunikaciju otvarate svoje emocije i pokazujete simpatiji da vam se dopada. Možete da očekujete da će vam odnos sa njom biti veoma povoljan.

ZDRAVLJE: Izbegavajte masnu hranu. Očekuje vas period u kojem će kod vas biti naglašena sklonost ka problemima sa gojenjem. Pred vama je nepovoljan period za zdravlje.

 

BIK

POSAO: Možete da se nadate da ćete biti veoma zadovoljni poslovnim promenama koje će se danas desiti. Pred vama je period u kojem ćete imati priliku da napredujete.

LJUBAV: Rešili ste vaše dileme vezane za partnera i konačno imate više poverenja u njega. Možete da očekujete lep dan za ljubav. Ako ste slobodni povoljan je dan za novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Sasvim dobro stanje na ovom polju vas očekuje. Moguće je da vam dosta toga polako dolazi na svoje mesto i da vam se situacija na polju zdravlja stabilizuje…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4