HOROSKOP: Danas vam sve ide od ruke! Vaša karijera ide uzlaznom putanjom!

HOROSKOP: Danas vam sve ide od ruke! Vaša karijera ide uzlaznom putanjom!

22 септембра, 2019 Off By botanika

BLIZANCI

POSAO: Pred vama je prilika da pomognete nekome oko poslovnog napredovanja i rado ćete načiniti takav potez. Možete da očekujete generalno povoljan period na ovom polju.

LJUBAV: Odnos sa voljenom osobom nije isti kao pre i imate utisak da ste se veoma značajno udaljili jedno od drugoga. Moguće je da ćete dosta toga zameriti jedno drugome.

ZDRAVLJE: Problemi vezani za krvotok su pred vama. Očekuje vas period u kojem ćete imati brojna otežanja na ovom polju. Oko svega se posavetujte sa lekarom.

 

RAK

POSAO: Rešili ste većinu problema vezanih za polje posla i osećate se mnogo bolje zbog toga. Pred vama je period u kojem ćete imati mogućnost da se radujete pozitivnim okolnostima.

LJUBAV: Pred vama je dan koji će biti ispunjen romantičnim i nežnim trenucima sa osobom koju volite i do koje vam je stalo. Uživaćete u pozitivnoj atmosferi.

ZDRAVLJE: Osetljivi bubrezi i mokraćni putevi su naglašeni kod vas. Idite na redovne lekarske kontrole i potrudite se da vodite računa o svom zdravlju na pravi način.

 

LAV

POSAO: Moguće je da ozbiljno razmišljate o promeni radnog mesta jer niste zadovoljni sadašnjom situacijom. Pred vama je period u kojem će vam se nuditi neke nove opcije.

LJUBAV: Ako ste slobodni, zanimljivo poznanstvo vam dolazi u drugom delu dana, na javnom mestu. Moguće je da da ćete na početku tog kontakta biti malo stidljivi.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je naglašen. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni manjim problemima na polju zdravlja. Povedite više računa o sebi ovaj put…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4