HOROSKOP: Danas vam sve ide od ruke! Vaša karijera ide uzlaznom putanjom!

HOROSKOP: Danas vam sve ide od ruke! Vaša karijera ide uzlaznom putanjom!

22 септембра, 2019 Off By botanika

JARAC

POSAO: Pred vama je prilično dobar dan, pa ne bi trebalo da bude bilo kakvog stresa i tenzije. Poslovi idu uobičajenim tokom. Možete da očekujete povoljnu atmosferu.

LJUBAV: Očekuje vas dobar period za brak i zajednicu. Ukoliko ste slobodni, moguće je novo poznanstvo. Pred vama je period u kojem ćete imati brojne udvarače i promene.

ZDRAVLJE: Potreban vam je san! Važno je da dovoljno odmarate i da budete posvećeni svojim potrebama kako bi na polju zdravlja održali iole dobro stanje.

 

VODOLIJA

POSAO: Iako se na poslovnom planu niste preterano posvećeni, uz srećne okolnosti dolazite do dobrih rezultata. Možete da očekujete pozitivne preokrete na ovom polju kod vas.

LJUBAV: Slobodni pripadnici ovog znaka će uživati u novim poznanstvima i prilikama za paralelni flert. Možete da se nadate dobrim promenama na ljubavnom planu.

ZDRAVLJE: Prija vam vežbanje i bavljenje sportom. Možete da očekujete da ćete uspeti na ovom polju da ostvarite pozitivne rezultate. Nastavite sa radom na sebi.

 

RIBE

POSAO: Ako se bavite privatnim biznisom, očekuje vas odlična zarada i veliko poboljšanje generalne situacije. Možete da se nadate pozitivnim preokretima na ovom polju.

LJUBAV: Partner ima neke zamerke na vaše ponašanje, a vi ne prihvatate kritiku. Današnji dan je generalno nepovoljan za ljubav kod vas. Možete da očekujete neke komplikacije.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa urinarnim traktom su kod vas naglašeni. Povedite računa o tome da ne dođe do većih poteškoća kod vas. Obavezno se javite lekaru radi kontrole i pregleda.

Стране: 1 2 3 4