HOROSKOP: Danas vam sve ide od ruke! Vaša karijera ide uzlaznom putanjom!

HOROSKOP: Danas vam sve ide od ruke! Vaša karijera ide uzlaznom putanjom!

22 септембра, 2019 Off By botanika

DEVICA

POSAO: Došao je trenutak u kom će biti potrebno da donesete neke nove i važne odluke na ovom polju. Važno je da budete dovoljno trezveni, smireni i staloženi.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljiva dešavanja sa osobom koja je rođena u znaku Škorpije ili Vodolije. Dobar vam je dan za ljubav. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati zanimljiva dešavanja.

ZDRAVLJE: Osetljiv grudni koš je naglašen kod vas. Pred vama je faza u kojoj ćete generalno biti skloni manjim tegobama na polju zdravlja. Pazite na sebe i na svoje navike.

 

VAGA

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, očekuje vas prilika za promene koje mogu doneti veću zaradu. Spremni ste da se pozabavite bitnim stvarima na ovom polju.

LJUBAV: Bračni partner pokazuje da mu je stalo do toga da poradite na vašem odnosu. Zadovoljni ste trudom koji je pokazao u odnosu sa vama i nadate se još boljim promenama.

ZDRAVLJE: Odlično i bez problema! Možete da očekujete da ćete se na ovom polju osećati jako dobro. Pred vama je povoljna faza za fizičku sktivnost i bavljenje sportom.

 

ŠKORPIJA

POSAO: Tokom današnjeg dana ćete imati manje probleme sa koncentracijom ali vam neko od saradnika može pomoći oko posla. Važno je da se maksimalno potrudite oko svega.

LJUBAV: Moguće je da ćete imati zanimljiv flert. Ukoliko ste zauzeti, očekuje vas strastven dan sa voljenom osobom koja će pokazati da joj je iskreno stalo do vas.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa plućima. Pred vama je faza u kojoj ćete imati naglašenu osetljivost disajnih puteva. Potrudite se da izbegavate cigarete i duvanski dim maksimalno.

 

STRELAC

POSAO: Finansijska situacija je bolja i zadovoljni ste zbog toga. Možete da očekujete pozitivnu situaciju na poslu. Pred vama je period u kojem ćete imati određene poteškoće.

LJUBAV: Dolazi do zahlađenja ukoliko ste u braku. Situacija sa voljenom osobom vam se ne dopada i nezadovoljni ste. Moguće je da ćete imati određena otežanja na ovom polju.

ZDRAVLJE: Osećate se generalno dobro. Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme. Puni ste energije i prija vam da budete maksimalno aktivni. Uživaćete u dobrom danu…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4