LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP OD 16 – 22. SEPTEMBRA 2019.godine

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP OD 16 – 22. SEPTEMBRA 2019.godine

15 септембра, 2019 Off By botanika

JARAC

Ovo je sedmica u kojoj Saturn, vladar vašeg znaka – kreće direktnim hodom. Imate iza sebe duži vremenski period u kojem je trebalo da mnogo toga rešite u odnosu sa voljenom osobom. Sada ćemo uskoro videti koliko ste istinski bili uspešni u tome. Ova sedmica konkretno donosi uglavnom stabilne odnose sa partnerom, mada sam početak i sam kraj mogu biti pomalo naporni i zahtevni za vas.

 

Slobodni – slede vam zanimljivi kontakti preko poslovnog segmenta. Moguće je da je ova osoba zauzeta i to vas sprečava da se upustite u nešto više sa njom mada vam se svakako uvukla u misli i razmišljanja. Da li će sve ostati samo na razmišljanjima – to ćemo vrlo brzo videti….

VODOLIJA

Odnos sa voljenom osobom možda nije najsavršeniji, ali je znatno mirniji u odnosu na prethodni period. Nekako se lakše pronađu prave reči, lakše se dođe do dogovora i kompromisa. U suštini, stvari polako dolaze na svoje mesto i rešavaju se. Ovo je mali korak napred, ali korak po korak – i bićete vas dvoje dobro i to vrlo brzo.

 

Slobodne Vodolije su pokrenule nešto i to nešto im baš, baš prija. To još uvek nije prava ljubavna priča, pre je SAMO priča – ali ta priča je slatka, inspirativna, zanimljiva i svakako vam donosi osmeh na lice. Uživaćete u razgovorima sa ovom osobom, u simpatičnom nadmudrivanju kroz koje će se provlačiti obostrana želja da se između vas dogodi nešto više….

RIBE

Zvanično – najnapetiji period, onaj koji je bio prožet sumnjama, nesigurnostima, tenzijom i u kojem niste nikako na duže mogli da se usaglasite sa partnerom – sada je iza vas. Od ove sedmice otvorene su vam šanse da se „vratite“ jedno drugom na pravi način – da se komunikacija poboljša i da uživate u više lepih zajedničkih trenutaka. Pa, idemo polako u ljubavnu renesansu…..Ukoliko ste u neko skorije vreme prekinuli sa partnerom sada ćete početi da se preispitujete i razmišljate da li je to bio baš pravi potez….

Slobodne Ribe – u ovoj sedmici ćete dati šansu jednoj osobi. I čini mi se da se nećete pokajati zbog toga. Prijaće vam kontakt i susret sa njom, doneti vam opuštenost i osmeh na lice.

Стране: 1 2 3 4