HOROSKOP: Pod velikim ste stresom,nije vam lako da ispunite sve obaveze ! Usporite tempo!

HOROSKOP: Pod velikim ste stresom,nije vam lako da ispunite sve obaveze ! Usporite tempo!

15 септембра, 2019 Off By botanika

OVAN

POSAO: Pod velikim ste pritiskom i nije vam lako da ispunite sve one obaveze koje se od vas očekuju. Moguće je da vam stresno okruženje smeta da napravite dobru organizaciju u poslu.

LJUBAV: Pokažite voljenoj osobi da je cenite. Moguće je da se već neko vreme nehotice ponašate loše prema svom partneru. Ako ste slobodni za sada nema promena po tom pitanju.

ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja kod vas kao i neki problemi sa očima. Osetljivi ste danas i možete da budete veoma skloni problemima sa zdravljem. Izbegavajte naprezanje.

 

BIK

POSAO: Pred vama je prilika da dođete do preporuke za bolji posao koji bi mogao i te kako da vam odgovara. Očekuje vas povoljna faza na ovom polju za nova postignuća.

LJUBAV: Nemojte da očekujete ozbiljnu vezu jer još nije vreme za to. Danas je moguća neka prolazna romansa kod vas. Ako niste raspoloženi za avanture onda se nastavlja period samovanja.

ZDRAVLJE: Prvom prilikom posetite lekara. Potrudite se da odete na redovnu kontrolu i da sve proverite. Uradite nalaze koji su neophodni da se utvrdi vaše stanje…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4