LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP OD 16 – 22. SEPTEMBRA 2019.godine

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP OD 16 – 22. SEPTEMBRA 2019.godine

15 септембра, 2019 Off By botanika

DEVICA

Situacija sa partnerom počinje polako da se stabilizuje. Otvara se više prostora za dogovor, za kompromis – kao da ste i jedno i drugo shvatili da ste u prethodnom periodu preterivali bez ikakvog razloga i sada pokušavate da se uskladite i više izađete jedno drugom u susret. Uključite svoj šarm, a znate i sami koliko ga imate samo kad hoćete – budite topliji i nežniji prema voljenoj osobi i sve će lakše doći na svoje mesto!

Slobodne Device – lep momenat da se otpočne nešto novo, da priča sa osobom koja vam se dopada krene lako, spontano, slatko. Možda će to u početku biti samo porukice, samo kratki susreti ili razgovori – ali to je odlična osnova da se priča razvija u pravom smeru!

VAGA

Okrenuli ste se sebi, sebe postavili na prvo mesto a partner je otišao u neki drugi plan. Ovo inače nije vaš uobičajen način funkcionisanja, ali jednostavno više nemate ni volje ni želje da čekate voljenu osobu da se smisli i posveti vam pažnju. Vi ćete krenuti da slatko ćakulate sa nekim ko je od skora probudio vaše interesovanje i biće vas briga za sve.

 

Slobodni – nešto je krenulo da se dešava na ljubavnom planu, pokrenula se jedna ili dve zanimljive komunikacije i vi se baš osećate fino, poletno. Vi ste nenadmašni kada je flertovanje u pitanju, to vam je prosto – u krvi i istinski ćete uživati u prilici da pokažete i svoju inteligenciju, ali i svoj šarm i harizmatičnost. Za sada ide dobro, a za posle – videćemo…

ŠKORPIJA

Odlična nedelja da se poboljša komunikacija sa emotivnim partnerom. I jedno i drugo želite to i svako od vas će, na svoj način da se potrudi da stvari dođu na svoje mesto. Ovo ne znači da će sada sve krenuti savršeno i bez ikakvih prepreka, ne – već pre označava da ćete jedno kod drugog prepoznati želju, volju i nameru da se situacija izbalansira. To je odličan početni korak, zar ne?

 

Slobodne Škorpije – vi ste živnuli i to je sada očigledno svima oko vas. Na licu vam je tajanstven osmeh i ne želite da otkrivate zbog čega i zbog koga. Evidentno je da vam se po mislima mota jedna osoba i da se zbog komunikacije sa njom osećate dobro. Neka sve nastavi ovako kako je započelo…..

STRELAC

Polako, korak po korak – situacija sa emotivnim partnerom će krenuti da se rešava i stabilizuje. Voljena osoba uspeva da pronađe prave načine da vam priđe, a vi ćete na njene pokušaje umeti da odgovorite. Tenzija se smiruje i ponovo je lako dogovoriti se i pronaći kompromis po svim pitanjima. Doduše, vi lično još uvek imate neke nedoumice, ali hajde da pustimo da vreme ovo razreši i pokaže vam put….

 

Slobodnima je ovo odlična sedmica za jedno novo poznanstvo i za veliki pokret na emotivnom planu. Jedna nova osoba može ući u vaš život totalno neočekivano, najpre preko poslovnog segmenta ili eventualno – preko društvenih mreža………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4