LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP OD 16 – 22. SEPTEMBRA 2019.godine

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP OD 16 – 22. SEPTEMBRA 2019.godine

15 септембра, 2019 Off By botanika

BLIZANCI

Ušećerili ste se i nabacili najlepši i najslađi osmeh na lice – i spremate se da se voljenoj osobi ponovo podvučete pod kožu pošto ste itekako svesni da u prethodnom periodu baš i nije bilo mnogo bajnih, sjajnih i opuštenih momenata između vas dvoje. Sve ono lepo i slatko što ste prećutali – sada možete da kažete. Poznajući vas – sigurna sam da će ove taktike uroditi plodom.

 

Oni koji su slobodni – ovo jeste za vas vreme provoda, opuštencije i mnogobrojnih izlazaka i kontakata sa suprotnim polom. Baš ste se nameračili na jednu osobu koja vam je mnogo slatka i simpatična, baš po vašoj meri. Zaista ćete se truditi da je osvojite i mislim da ona ne može ostati ravnodušna.

RAK

Da se razumemo – savršeno nije, ali je odnos sa voljenom osobom dosta korektan u ovom periodu. I dalje vi smatrate da dobijate premalo u odnosu na ono što dajete, i dalje vam fali one prave, otvorene i nežne komunikacije sa partnerom, i dalje vas hvataju povremeno sumnje i talasi besa – ali kako je bilo, sada je ekstra! I biće u ovoj nedelji lepih momenata kojima ćete moći da se radujete.

 

Slobodni – nešto se dešava između jedne osobe i vas i vi prosto niste sigurni šta je to….Komunikacija sa njom vam je slatka, ali vas zbunjuje jer ne znate da li je to muvanje ili samo ljubaznost sa njene strane. Ne brinite, kazaće vam se samo – jer druga strana će tokom ove nedelje mnogo otvorenije nastupiti prema vama….

LAV

Već neko duže vreme vi kao da nemate čemu da se istinski radujete kada su vaše emotivne relacije u pitanju. Ništa se spektakularno po ovom pitanju neće promeniti ni u sedmici u koju ulazimo, osim što će vaši susreti, razgovori, dogovori – postati nekako „mekši“, lakši, brže ćete se dogovarati bez natezanja i ubeđivanja. Pa dobro – za početak, i ovo je dobro!

 

Slobodni Lavovi imaju dve opcije – ili preko poslovnog segmenta ili preko prijatelja – u ovoj sedmici vam sledi pojačana komunikacija sa jednom osobom. Ništa se neće konkretno dogoditi – još uvek se ne vidi ljubavni susret, ali mora se priznati da će vam razgovori sa njom prijati i da ćete početi češće i intenzivnije da razmišljate o ovoj osobi…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4