HOROSKOP: Pod velikim ste stresom,nije vam lako da ispunite sve obaveze ! Usporite tempo!

HOROSKOP: Pod velikim ste stresom,nije vam lako da ispunite sve obaveze ! Usporite tempo!

15 септембра, 2019 Off By botanika

STRELAC

POSAO: Očekuje vas povoljan period, pa možete da se nadate da ćete lako ostvariti sve ono što želite. Možete da se nadate povoljnim preokretima na ovom polju danas.

LJUBAV: Moguće je da ste sada ranjivi i da vas je lako rasplakati. Svaki pogrešan potez od strane voljene osobe tumačite kritički. Ako ste slobodni, nije dobar dan za nova poznanstva.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više sna. Potrudite se da organizujete tako da nađete više vremena za odmor. Pred vamaje period u kojem ćete imati dosta sitnih zdravstvenih problema.

 

JARAC

POSAO: Ne bi trebalo da bude većih promena kada je u pitanju vaš posao. Generalno vas očekuje prilično miran dan. Pred vama je faza u kojoj ćete imati priliku za odmor.

LJUBAV: Možete da se nadate jako lepom danu sa voljenom osobom koja vam je verna i posvećena. Ako ste slobodni, moguća je nova ljubav koja dolazi neočekivano.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate u svojoj koži i nemate veće probleme sa zdravljem. Pred vama je period u kojem ćete generalno biti zadovoljni stanjem na ovom polju.

 

VODOLIJA

POSAO: Nemate baš dobru komunikaciju u poslovnom kolektivu i to za vas može da bude veliki minus. Pred vama je period u kojem će biti moguće česte svađe sa saradnicima.

LJUBAV: Pitajte prijatelja za savet oko vaše emotivne situacije i znaćete ta treba da uradite. Sada sa svoje strane ne vidite pravu sliku i nije vam lako da donesete odluku.

ZDRAVLJE: Povedite računa o zubima. idite redovno kod zubara na kontrole. Potrudite se da vodite računa o higijeni zuba i usne duplje i pazite na svoje zdravlje.

 

RIBE

POSAO: Možete da se opustite danas je na polju posla sada nećete imati veće promene ili probleme. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati priliku da seposvetite i svom hobiju.

LJUBAV: Imate utisak da ste pronašli ono što ste oduvek tražili. Pored vas je osoba koja odgovara vašim idealnim vizijama. Uživate kada ste zajedno i topite se u osećanjima.

ZDRAVLJE: Nema naglašenih problema sa zdravljem kod vas. Osećate se jako dobro u svojoj koži. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni okolnostima na ovom polju.

Стране: 1 2 3 4