HOROSKOP: Pod velikim ste stresom,nije vam lako da ispunite sve obaveze ! Usporite tempo!

HOROSKOP: Pod velikim ste stresom,nije vam lako da ispunite sve obaveze ! Usporite tempo!

15 септембра, 2019 Off By botanika

DEVICA

POSAO: Veoma ste snalažljivi i lako nalazite nova rešenja za situacije koje nisu tako jednostavne na ovom planu. Spremni ste da uložite maksimum svoje energije u posao.

LJUBAV: Potrebno je da unesete malo više pozitivne energije u vaš odnos sa voljenom osobom. Ponekad težite tome da zanemarite partnera usled posla i obaveza na drugim poljima.

ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti veoma umorni i naoeti i u kojoj ćete imati probleme sa zdravljem. Oko svega što vas muči konsultujte lekara.

 

VAGA

POSAO: Moguće je da će vam nadređeni pokazati da treba da menjate neke stvari u vašem radu kako bi mogli da napredujete. Važno je da prihvatite kritike koje su dobronamerne.

LJUBAV: Očekuje vas izazovan i turbulentan period ako ste u braku. Moguće je da dolazi do veće krize između vas i partnerai da sve više razmišljate o razdvajanju.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete. Potrudite se da smanjite i unos alkohola. Posvetite se više svom zdravlju i potrudite se da pokažete odgovorno ponašanje prema svom telu.

 

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da očekujete pozitivnu atmosferu na radnom mestu. Moguće je da ste uspeli da ostvarite neki uspeh i da sada slavite sve što ste postigli. Pred vama je dobar period.

LJUBAV: Potrebno je da pokažete svoje interesovanje prema simpatiji ako želite da izađete iz platonske priče. Važno je da budete spremni da pokažete inicijativu i da preduzmete konkretne korake.

ZDRAVLJE: Proverite svoju dioptriju za svaki slučaj. Postoje naznake kod vas za moguće probleme sa očima i vidom pa je važno da po tom pitanju budete oprezni i obazrivi…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4