HOROSKOP: Pod velikim ste stresom,nije vam lako da ispunite sve obaveze ! Usporite tempo!

HOROSKOP: Pod velikim ste stresom,nije vam lako da ispunite sve obaveze ! Usporite tempo!

15 септембра, 2019 Off By botanika

BLIZANCI

POSAO: Očekuje vas pozitivan ishod posla i možete da se nadate da će sve biti baš tako kako želite. Bićete zadovoljni. Pred vama je povoljan period na ovom polju.

LJUBAV: Moguće je da su pred vama neka dešavanja koja će u značajnoj meri promeniti vaše mišljenje o voljenoj osobi. Možete da očekujete da ćete drugačije početi da gledate na stvari.

ZDRAVLJE: Prijaće vam fizička aktivnost. Očekuje vas faza u kojoj veoma lako možete da se vratite u dobru formu. Važno je da se potrudite da redovno vežbate.

 

RAK

POSAO: Prevazićićete neke prepreke na poslovnom planu. Moguće je da ćete dobiti podršku od nadređenih. Očekuje vas faza u kojoj ćete uspeti da se stabilizujete na ovom polju.

LJUBAV: Imate stabilan odnos sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni pred vama je povoljna faza za neobavezan flert. Moguće je da vam neće biti lako da uđete u ozbiljnu vezu.

ZDRAVLJE: Povedite računa o svom želucu. Očekuje vas faza koja može da bude na neki način problematična za vaše varenje. Važno je da pazite na svoju ishranu.

 

LAV

POSAO: Uskoro će vam se ukazati prilika da dobijete novo radno mesto. Poslovna situacija će vam biti sve bolja iz dana u dan. Spremni ste da se maksimalno posvetite svojim obavezama.

LJUBAV: Potrebno je da se više posvetite voljenoj osobi ako želite da vaša veza nastavi u pozitivnom pravcu. Možete da očekujete da će vaš odnos da krene u jednom dobrom smeru.

ZDRAVLJE: Bolovi u predelu vrata su naglašeni kod vas. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni tegobama na ovom polju. Prijala bi vam masaža i neki vid opuštanja…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4