LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za SREDU 21. AVGUST 2019.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za SREDU 21. AVGUST 2019.godine

20 августа, 2019 Off By ludarito

VODOLIJA

Danas bi vam snovi i vizije mogle nestati jednako brzo kao što će vam doći, kao refleksija nesvesnog razmišljanja. Neke od ovih impresija sadrže u sebi neku traumu iz prošlosti ili fobiju koje trebate da se oslobodite. Takođe, treba da iskoristite tu kreativnu inspiraciju i pretočite je u neki umetnički projekat. Pred kraj dana osećaćete se daleko bolje i rasterećenije!

 

Ukoliko imate neke velike planove za druženja večeras, onda ih odmah skratite. Trenutno astralno okruženje kreira male prepreke, što znači da nećete moći ostvariti taj svoj plan. Ustvari, najbolje bi bilo ukoliko vi i vaš partner (stalni ili potencijalni) zajedno uživate u manje grandioznom okruženju i intimnoj večeri.

RIBE

Kroz društvene događaje ili spontana okupljanja doćićete u kontakt sa dosta ljudi, što prijatelja što poznanika. Nova osoba bi mogla da ušeta u vaš život. Osećaćete se dobro zbog toga i nećete se libiti da iskažete svoje stavove. Bićete taktični a drugi će to ceniti.

 

Današnja astralna energija može stvoriti malu tenziju kod pripadnika vašeg znaka koji su u stalnoj vezi. To, takođe, uključuje planove za budućnost i vašu vezu uopšte. Moguće je da ste vi nerealni i preambiciozni. Svedite te svoje osobine na minimum danas i sve će biti uredu.

Стране: 1 2 3 4 5 6