LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za SREDU 21. AVGUST 2019.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za SREDU 21. AVGUST 2019.godine

20 августа, 2019 Off By ludarito

VAGA

Probudićete se spremni da osvojite svet. Uzbuđenja, entuzijazam i svrha života ispuniće vašu dušu danas. Međutim, zapitaćete se odakle je sve to došlo jer se ništa nije promenilo od sinoć. Nemojte gubiti vreme razmišljajući o tome, nego krenite u akciju. Idite na neko predavanje ili u teretanu. Započnite projekat! Današnji dan je veoma obećavajući.

 

Sa današnjom astralnom energijom moglo bi doći do nekih malih zastoja. Ukoliko ste misili da danas preuzmete prednost u jednoj situaciji prema osobi koja vam se sviđa, onda to nije današnji dan. Ali to ne znači da se ništa neće desiti. Naprotiv, ovo može biti jedan veoma miran dan, kroz koji možete lagano proći i sačekati sutrašnji za akciju.

 

ŠKORPIJA

Informacija koju ćete dobiti od prijatelja mogla bi da vas navede da postavite sasvim nove ciljeve. Imate dosta ideja oko nekog projekta, a danas biste mogli odlučiti koju da primenite. Počnite! Šta god da odlučite da uradite, saznajte pre toga sve činjenice. Postoji verovatnoća da gubite vreme na nepotrebne detalje.

 

Današnji planetarni uticaj mogao bi da izazove tenziju između vas i partnera. Vrlo je moguće da shvatite kako se ne slažete oko toga u kom pravcu treba da ide vaša veza u budućnosti. Sa takvim različitim mišljenjem nećete uspeti da dostignete željeni cilj. Možda bi rešenje bilo da predefinišete cilj!….…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4 5 6