LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za SREDU 21. AVGUST 2019.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za SREDU 21. AVGUST 2019.godine

20 августа, 2019 Off By ludarito

OVAN

Danas ćete se osećati jako i energično, spremni da se uhvatite u koštac sa svim što vam je na putu. To je jako dobro, jer su pred vama snažni izazovi koji donose sasvim novu svrhu vašem životu. Uzbuđenje i entuzijazam šire se kroz sve aspekte vašeg života. Sa svim što vam se nađe na putu suočićete se sa posvećenošću, spremni za velike zadatke.

 

Danas očekujte lavinu nezadovoljstva sa trenutnim astralnim uticajem. Ukoliko ste u vezi, mogući su nesporazumi oko toga šta osećate jedno prema drugom. Problem leži u tome da vi mislite kako posedujete više energije da se nosite sa trenutnom situacijom. Moraćete malo poraditi na tome šta je zaista moguće a šta ne.

BIK

Duhovna strast danas je obojena romantičnim željama. Ako je vaš partner sklon spiritualnom kao i vi, onda se potrudite da zajedno dođete do saznanja koje vas interesuje. Strast koju osećate dolazi uglavnom iz same dubine vaše duše. S obzirom da vam je kreativnost na vrhuncu, možda ćete poželeti da upišete ili naslikate ova osećanja kako ih ne biste zaboravili.

 

Današnja plenatarna energija mogla bi biti katalizator za neku duboku diskusiju između vas i partnera. Ako ste do sada izbegavali izvesne probleme koji su nastali zbog vašeg ubeđenja, onda ćete morati povesti jedan razgovor koji će sve raščistiti. Taj problem morao bi izazvati poteškoće neko vreme, zato je jako dobro da krenete da ga raščišćavate…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4 5 6