LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za SREDU 21. AVGUST 2019.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za SREDU 21. AVGUST 2019.godine

20 августа, 2019 Off By ludarito

STRELAC

Zvezde vas pozivaju danas da proširite svoju viziju. Vreme je da vidite veću, jasniju i napredniju stranu stvari. Zapamtite da je život kao ogledalo – dobićete daleko više nego što očekujete. Zato sanjajte velike snove, nadajte se velikim stvarima i zamislite sebe kao zvezdu. Nemojte se prodavati za male novce! Skromnost se uvek zloupotrebljava!

 

Ne brinite zbog malih stvari u vašoj vezi danas, jer će vaša pažnja biti usmerena na daleko veće, uzbudljivije i definitivno važnije stvari. Trenutni planetarni uticaj može izazvati zastoj u željama vas i pertnera, ali nemojte dozvolite da vas to udalji, ili da pomislite kako se to neće desiti. Potrebno je da imate strpljenja.

JARAC

Danas ćete biti posebno emotivni, reagujući burno na sve što vidite – bilo da je to slika prirodne katastrofe u svetu, slika usamljenog kučeta ili tužnog deteta! Duhovno ste veoma motivisani i vidite pozadinu svega. Ukoliko ste vernik i razmišljate o poseti nekom udaljenom manastiru, napravite plan i sprovedite ga u delo.

 

Trenutni astralni uticaj mogao bi da vam pomogne da shvatite kako osoba za koju ste mislili da je upravo taj koga čekate ili da ga razumete, je nešto sasvim suprotno. Ukoliko imate bilo kakvih ljubavnih namera prema njemu onda je ovo pravi blagoslov, jer ćete moći uvideti i njegovu drugu stranu. Dobro razmislite da li želite da se uspuštate u nešto dublje…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4 5 6