Dokle god mu izmičete OVAN će trčati za vama,Bik kad OSVOJI  ne pušta tako LAKO, a JARAC…

Dokle god mu izmičete OVAN će trčati za vama,Bik kad OSVOJI ne pušta tako LAKO, a JARAC…

20 августа, 2019 Off By ludarito

Strelac

ON – Kakva razlika izmedju onog ležernog zavodnika koji vas je šarmirao svojim osmehom već pri prvom susretu i ovog licemera koji pomno prati šta komšiluk priča o vama (dok on i dalje dokazuje svoje osvajačke sposobnosti na sve mladjim partnerkama). Ali, ako ste se već odlučili za muškarca Strelca, onda budite spremni da verujete samo njegovim očima i ušima, a nikako svojim. On će se, istina, potruditi da vam baš ništa ne nedostaje (osim njega i to vrlo često), a komšije će moći samo da vam zavide…

 

ONA – Kao što je bila direktna dok vas je zavodila i osvajala, žena Strelac je vrlo otvorena u svojim prohtevima, željama i potrebama u svakom danu zajedničkog života sa vama. Pošto vas je odabrala kao retku vrstu muškarca kojem će se bezrezervno posvetiti (bez obzira da li se radi o vašem omiljenom specijalitetu ili želji da posetite Diznilend), žena Strelac neće dozvoliti da bude nezadovoljna. Ako oseti da postoji problem, popričaće iskreno sa vama sa podjednakim žarom, bilo da je reč o vašem ljubavnom životu, obavezama prema deci ili brizi o vašem zdravlju.

Jarac

ON – E, kod njega ćete se već iznenaditi, ma koliko vam smotano i stidljivo delovao taj praktičan, uzdržan muškarac kojem ste poklonili svoje srce. Kao i svoje prijatelje i vas će voditi svuda gde god bude išao, svidjalo se to vama ili ne. U stvari, neće ni biti razloga za vaše nezadovoljstvo, jer muškarac Jarac nikada neće dozvoliti da vam pored njega «zafali dlaka s glave»: čuvaće vas, paziti i maziti do te mere da ćete svaki put sve više želeti da se jednom zauvek ušuškate u njegovom čvrstom zagrljaju.

 

ONA – Koga poželi, ona i dobija: a kada postanete njen izbor (obično na duže vreme ili za ceo život), neće vam biti lako da udovoljite svim prohtevima žene Jarca. Ukoliko istovremeno možete da budete maštovit ljubavnik, požrtvovan otac, dobar domaćin i, iznad svega, večita pokretačka snaga u svim njenim ambicioznim planovima – tada ste položili ispit kod žene Jarca. Zauzvrat, ona neće prestajati da vas hvali, a vremenom i da se ponosi vama na njen odmeren način, sa divljenjem koje neće umeti da sakrije.

 

Vodolija

ON – Njemu sve polazi za rukom od trenutka kada vas je osvojio, jer muškarac Vodolija ume da zadrži ženu do koje mu je stalo.Samo mu treba malo vremena da proceni koju će taktiku na vama primeniti, jer on je nenadmašan manipulator. Taman kada ste rešili da se naljutite na njega, on će vas razoružati pozivom na odlazak na put na grčko ostrvo o kojem ste sanjali, novim automobilom kao stvorenim za vas ili vodjenjem ljubavi – možda baš na haubi tog novog auta. Iako nonšalantno krije svoju posesivnost i ljubomoru, nikada vas neće dovesti u neprijatnu situaciju (čak i ako posumnja u vas).

 

ONA – Nema toga što ona neće uraditi da vas zadrži, kada vas je jednom osvojila: izgledaće uvek atraktivno u svojoj «firmiranoj» garderobi, postaće najbolja drugarica devojci kojoj ste pokušali da se udvarate na njene oči, prepričavaće dogadjaje sa vaših zajedničkih putovanja u kojima će ona biti glavna zvezda, dok ćete vi zadivljeno uživati u njenoj priči i mirisu najnovijeg parfema (koji ste joj vi kupili). To što niko od nje neće moći da dodje do reči (jer pametnije od nje i nema), neće vam smetati, sve dok imate dovoljno jake živce i dovoljno debeo novčanik.

Ribe

ON – Kako god (ne)spretno da vas je zavodio i na kraju osvojio, nećete uspeti da mu se tako lako izmigoljite kada jednom upadnete u mrežu muškarca Ribe. Iako mu živci nisu jača strana, on će kod kuće sa vama, biti najstrpljiviji i najuslužniji muškarac na svetu: doručak će vam donositi u krevet (sa ružom medju zubima), kafu kuvati i posluživati na terasi dok vi opušteno ćaskate sa gostima i vi ćete biti ubedjeni da je on samo vaš. Sve dok ne izadje iz kuće…a tada, otvorite četvoro očiju!

 

ONA – Sve veštine zavodjenja, osvajanja i zadržavanja muškarca do kojeg je njoj stalo, za ženu Ribu su takoreći urodjene. Po njoj, u ljubavi je sve dozvoljeno, pa ona zato neće prezati ni od jednog načina, metoda ili taktike kako bi vas zadržala: erotičnost zrači iz nje čak i kada secka povrće za vašu omiljenu salatu, a njen pogled obećava najmaštovitije uživanje sa vama, čim padne mrak… A kada zavlada noć, i ona će zavladati vama. I svim vašim čulima.

Стране: 1 2 3 4