Dokle god mu izmičete OVAN će trčati za vama,Bik kad OSVOJI  ne pušta tako LAKO, a JARAC…

Dokle god mu izmičete OVAN će trčati za vama,Bik kad OSVOJI ne pušta tako LAKO, a JARAC…

20 августа, 2019 Off By ludarito

Devica

ON – Pošto vas je zadivio svim svojim znanjem iz većine naučnih oblasti i svakodnevnog života, muškarac Devica biraće pravi trenutak da krene u akciju. I taman kada ste pomislili da ga je odabrao, on će zbog stidljivosti ili praktičnosti – promeniti taktiku. Ni u trenucima najvećeg zanosa, on neće prestajati da vam priča ili šapuće na uvo sve ono što ni u snu niste sanjali da ćete čuti od njega, tako da ćete vi malo po malo početi da ga podstičete. A njemu više ni ne treba!

 

ONA – Sva njena uzdržanost i stidljivost, obaranje pogleda i čistota izraza kojim zrači, postaju manje važni atributi kada shvati da ste postali njen muškarac. Pored nje imaćete sve što vam je potrebno (od najerotičnije ljubavnice do najpožrtvovanije negovateljice), ali ćete i vi morati da poštujete njena pravila: slušaćete je kada god oseti potrebu da vam se izjada, snabdevaćete kuću namirnicama šest meseci unapred i – brisati kupatilo posle svakog tuširanja.

Vaga

ON – Lako je njemu bilo dok vam se udvarao, ljubio ruku, flertovao, nosio cveće i bombonjere i poklanjao vam omiljene parfeme. I sve to uz zvuke mediteranskog evergrina u romantičnom ambijentu nekog restorana. Samo kad bi tako moglo da traje ceo život sa vama, on bi bio najsrećniji čovek na svetu, jer kada već dodje do ljubavi, muškarac Vaga polako gubi interesovanje (tako je zamorno i predvidivo u odnosu na trenutke uvek novog sjaja u vašim očima kada vas obraduje poklonom). Zato će se on truditi da bar na putovanjima ili izletima, makar na trenutak, oživi osećaj kao kada vam se prvi put udvarao.

 

ONA – Ona ne podnosi da je zapostavite ni na jedan trenutak, kad vam je već poklonila svoje srce na dlanu. Veza sa njom je vrlo jednostavna za održavanje, ma kako razmažena Vaga zahtevno delovala: delite joj komplimente kad god dodje od frizera ili manikira, svakodnevno izgovarajte dve magične reči «volim te» (može i putem SMS-a, pogotovo ako ste negde na putu) i žena Vaga će vam jesti iz ruke. Ali, ako oseti da «gledate kroz nju» dok vam misli lutaju, vrlo brzo će potražiti utehu – kod drugog muškarca.

Škorpija

ON – Sve i da pokušate da mu udjete u trag, kada vas je jednom osvojio, nećete uspeti. Gubićete vreme, nerve i samopuzdanje razmišljajući gde li se skriva taj večiti zavodnik, dok će vam se muškarac Škorpion tajanstveno prikrasti s ledja i oboriti vas s nogu jednim dodirom. I pogledom. Nikada neće dozvoliti ni da previše odmaknete u vašoj «istrazi» o njegovom kretanju, jer ćete već biti u njegovom sigurnom zagrljaju kojem najčešće nećete uspeti da odolite.

 

ONA – Sve ili ništa, njena je deviza za sve u životu, a posebno u ljubavi. Ako vas je izabrala da budete njen čovek, onda to morate ozbiljno shvatiti (jer nema vam druge). Žena Škorpija postavljaće vam najviše moguće standarde, pa ćete izmedju trke za zaradom i njenog kreveta, pogubiti konce i naći se – u Škorpijinoj mreži. A ona je upravo to i čekala: zauvek sa njom ili nikada više. Ali ako vas žena Škorpija želi, spremna je i na ucene, samo da ostanete sa njom.

 

…natavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4