LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: Ovnovi će da flertuju, a Lavovi da se ljubavno „uozbilje“,Škorpije stižu „ponude“ sa svih strana!

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: Ovnovi će da flertuju, a Lavovi da se ljubavno „uozbilje“,Škorpije stižu „ponude“ sa svih strana!

18 августа, 2019 Off By ludarito

 

STRELAC (23.11 – 21.12)

Veliki vatreni trigon sa kojim ulazite u ovu sedmicu naznaka je da vreme ljubavi još uvek nije iza vas. Ukoliko ste nešto već otpočeli – sada to možete nastaviti i učvrstiti. Ukoliko ste upoznali u prethodnom periodu osobu koja vam se dopala – sada tu može doći do konkretnijih dešavanja i početka emotivne priče. Čak i ako do sada nije bilo pojave osobe koja bi vas zainteresovala – još uvek imate ogromne šanse da se to dogodi baš sada.

Ne zaboravite – kako zračite, tako privlačite! A vi sada zračite mnogo, mnogo dobro! Oni koji su u vezama i brakovima – za vrlo kratko vreme vaš odnos se može popraviti, ukoliko je u prethodnom periodu bilo problema. U svakom slučaju – radošću i zabavom ispunjena sedmica!

 

JARAC (22.12 – 20.01)

Pa dragi Jarčevi, izgleda da je konačno došlo i vaših pet minuta….Od ove sedmice Mars, Venera i Sunce u dobrom su aspektu prema vašem znaku – osobe koje vam dolaze će vas aktivirati, podsticati, davaće vam energiju da realizujete svoje ljubavne želje. Naravno, vama je trenutno najvažnija Venera jer ona i vlada vašim poljem ljubavi a kroz znak

Device doneće vam osobe sa putovanja, one koji dolaze u vaše mesto posla ili privatnih poslova radi, ali doneće vam i one sa kojima ste poslovno povezani. Vaše sudbinsko polje je aktivirano i to jako – pa hajde da vidimo šta vam je ta sudbina namenila! Oni u vezama i brakovima – za vas jedna solidna sedmica, bez većih trzavica i problema.

 

VODOLIJA (21.01 – 19.02)

Ukoliko je u prethodnoj sedmici (taj pun Mesec u vašem znaku je napravio dar mar) došlo do konfliktnih situacija ili tenzije u odnosu sa osobom koju volite – sada je vreme da se tlo smiruje i stvari ispravljaju. Znam da to možda ne izgleda kao lak zadatak i da su obostrani ego i sujeta po mnogim pitanjima jaki – ali sada je trenutak da krpite ukoliko se nešto rasparalo….

Poslušajte i savet od strane prijatelja ili ako je potrebno – neka vam oni budu posrednici u situaciji, dok sve ne dođe na svoje mesto….Biće ovo dobro, samo je potrebno malo truda….Oni koji su slobodni – mnogo kontakata sa suprotnim polom u ovoj nedelji. E sad, koliko će vam ti kontakti „leći“ i odgovarati – to je već neko deseto pitanje….

 

RIBE (20.02 – 20. 03)

U ovoj sedmici Mars, Venera i Sunce ulaze u vaše polje emotivnih partnerstava. Ovo naravno nosi i pozitivnu i negativnu simboliku, sve u zavisnosti kakva je priroda i kolika je stabilnot vašeg odnosa. Ukoliko ste već u prethodnoj nedelji imali veći problem sa osobom koju volite, bojim se da bi ovo moglo samo da donese nastavak i produbljivanje nesuglasica.

No, ne treba zaboraviti da sada postoji ogromna šansa da stvari sredite, ali na prvom mestu vi morate biti otvoreniji i spremniji za komunikaciju koja je realna i koja se ne bazira samo na vašim ustalasanim emocijama i očekivanjima. Oni koji su slobodni – pred vama je značajan period koji vam konačno može doneti ozbiljnu ljubavnu priču.

Стране: 1 2 3 4