LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: Ovnovi će da flertuju, a Lavovi da se ljubavno „uozbilje“,Škorpije stižu „ponude“ sa svih strana!

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: Ovnovi će da flertuju, a Lavovi da se ljubavno „uozbilje“,Škorpije stižu „ponude“ sa svih strana!

18 августа, 2019 Off By ludarito

 

DEVICA (24.08 – 23.09)

Definitivno je došao red i na vas da se zaljubite. Ulazak Marsa, Venere i Sunca u vaš znak i polje ličnosti otvara pred Devicama mnogobrojne ljubavne prilike, bez obzira na to što vam to sada možda i nije prioritet. No, bojim se da se nebo trenutno ne vodi niti vašim željama niti vašim prioritetima – pripremilo vam je jednu vrlo zanimljivu ljubavnu dogodovštinu a vama ostaje samo da u njoj uživate.

Oni koji su u bračnim ili emotivnim vezama – ovo je vreme da se više otvorite prema voljenoj osobi i da iz vas izađu mnoge stvari koje ste do sada čuvali samo za sebe. Ne postoji razlog za zabrinutost – partner ima razumevanja za vas i zajedničkim snagama učinićete ovu sedmicu lepom i podsticajnom po oboje.

 

VAGA (24.09 – 23.10)

Povlačenje – tako bismo mogli nazvati ovaj period u koji ulazite. Planete vam se sele „iza leđa“ pa je za mnoge od vas period zabave, provoda i lakih letnjih ljubavnih priča – zvanično završen. Neke će se veze nastaviti kao tajne, neki novozapočeti odnosi će pući kao balon od sapunice, shvatićete da su osobe koje su oko vas željne samo seksualne zanimacije – u svakom slučaju, sledi vam otrežnjenje.

No, pojedine Vage će baš u ovom periodu ući u zabranjenu, tajnu, erotskom energijom nabijenu vezu – i nema nikakve veze da li ste slobodni ili zauzeti – i jednima i drugima je ova opcija otvorena. Ne zaboravite da je vaša vladarka Venera sada u Devici, u znaku u kojem je u padu – baš iz tog razloga, možete lako „pasti“…

 

ŠKORPIJA (24.10 – 22.11)

U vašem polju prijatelja odjednom je planetarna gužva. Mars, Venera i Sunce u tranzitu kroz znak Device donose slobodnim Škorpijama više opuštenosti, više kontakata sa suprotnim polom, pa samim tim – i više mogućnosti za flert i otpočinjanje ljubavne romanse. Obratite pažnju i na društvene mreže i društvene aktivnosti jer vam i sa ove strane dolaze mnogobrojne ponude.

Sad, biće tu ponuda i „ponuda“ – na vama je da odete na onu stranu na koju vas srce, leptirići u stomaku ili seksualna tenzija vuče….Oni koji su u braku ili emotivnim vezama – dobar momenat da se partner i vi više posvetite jedno drugom, možda i da otputujete makar na par dana negde i obnovite svoju ljubavnu vatru…. ....NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4