LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: Ovnovi će da flertuju, a Lavovi da se ljubavno „uozbilje“,Škorpije stižu „ponude“ sa svih strana!

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: Ovnovi će da flertuju, a Lavovi da se ljubavno „uozbilje“,Škorpije stižu „ponude“ sa svih strana!

18 августа, 2019 Off By ludarito

 

BLIZANCI (22.05 – 22.06)

Period mnogobrojnih ljubavnih šansi se nastavlja za slobodne pripadnike ovog znaka. Nosi vas talas pozitivne energije, lako ulazite u kontakt sa pripadnicima suprotnog pola i sada se možete prilično jako vezati za nekog ko vam i fizički i intelektualno odgovara. Oni koji su u braku ili u dužim emotivnim vezama – ulazak tranzitnog Marsa u vaše polje doma, stabilnosti – sada može delovati dvojako.

S jedne strane, ovaj tranzit je dobar ukoliko imate nameru da otputujete zajedno, da se bavite sređivanjem doma (ili pak svog odnosa), jer će doneti dosta energije koja se može pravilno iskoristiti. Sa one lošije strane – kod nekih parova mogući su konflikti i tenzija i to uglavnom oko sitnica….

 

RAK (23.06 – 23.07)

Vaša okolina, poslovni segment, čak i kraće putovanje – sada slobodnim Rakovima daju priliku za pokretanje nove i interesantne emotivne priče. Obzirom da je Saturn još uvek retrogradan u vašem polju partnerstava moguće je da neki od vas sami sebe koče za ulazak u novu emotivnu priču, držeći se grčevito za ono što je bilo i prošlo. Savet za vas – sada je pravi trenutak da pustite neke prošle bolove i strahove, jer osoba koja se pojavljuje zavređuje vašu pažnju.

Oni koji su u braku ili u emotivnoj vezi mogu sada lakše da razgovaraju sa voljenom osobom, da otvore teme koje su do sada prećutkivane ili čak pokrenu pitanja zajedničke budućnosti. Smirenje u odnosu na prethodni period…..

 

LAV (24.07 – 23.08)

Iako kalendarski nije – za vas je ovo leto zvanično završeno. Bar što se tiče onih potpuno opuštenih i divnih momenata u kojima je svaki vaš potez i svaka vaša reč privlačila pažnju suprotnog pola. To ne znači da se svetla pozornice gase za vas, ne. Samo se malo vraćate u realnost, ali i ta realnost nudi ljubavne prilike za vas. Najpre kroz poslovni segment. Ono što je povoljno – veze u koje ulazite sada imaju mnogo više šansi za trajnost nego one „letnje“.

Oni koji su u brakovima i emotivnim vezama – vreme je za razgovore, ali one konstruktivne. Izbegavajte da u svakoj sitnici tražite razlog za nezadovoljstvo, pokušajte da sagledate širu sliku. Dobre prilike da vaš odnos krene mirnijim tokom… …...NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4