LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: Ovnovi će da flertuju, a Lavovi da se ljubavno „uozbilje“,Škorpije stižu „ponude“ sa svih strana!

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: Ovnovi će da flertuju, a Lavovi da se ljubavno „uozbilje“,Škorpije stižu „ponude“ sa svih strana!

18 августа, 2019 Off By ludarito

OVAN (21.03 – 20.04)

Zagrljaj Marsa i Venere koja vlada vašim partnerskim odnosima u racionalnom i praktičnom, ali sa druge strane – i vrlo lukavom i „ispod Mire sto đavola vire“ znaku Device, donosi onima koji su slobodni vrlo slatko i zanimljivo flertovanje sa nekim koga poznaju preko poslovnog segmenta. Između vas dvoje će se osetiti vrlo intenzivna seksualna napetost, i naravno – sve je moguće!

Oni koji su u braku ili emotivnoj vezi sada mogu da se više posvete odnosu u smislu da realnije sagledaju gde su i kuda idu dalje, da donesu neke zajedničke odluke i udruženim snagama pokrenu planove za budućnost. Ono što bi trebalo izbegavati je preterani kriticizam, zajedljivost i obraćanje pažnje na sitnice. Sagledajte širu sliku!

 

BIK (21.04 – 21.05)

Ulazak Marsa u vaše polje ljubavi i zabave donosi zanimljive momente sa nekim ko je nešto mlađi od vas, ali čija vam energija izuzetno prija, što čini da zaboravite nestabilan emotivni period koji je iza vas. Uživaćete u nadmudrivanju, u flertovanju, u jednoj finoj vibraciji koja struji između vas dvoje. Mogući su novi emotivni počeci i ulazak u odnos koji iako je dosta prožet strašću, ima šanse da potraje.

Oni koji su u braku ili zauzeti idu ili u totalni plus ili u totalni minus – sve zavisi i od vas dvoje i od prirode vašeg odnosa. Veze koje su u svojoj osnovi stabilne sada idu ka dodatnom usaglašavanju i funkcionisanju, dok u onim odnosima koji su „labavi“ – i vama i partneru može smetati svaka sitnica. …..NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4