Žena JARAC- Ima lice ANĐELA i karakter KRALJICE: OVA žena je NAJZGODNIJA U horoskopu!

Žena JARAC- Ima lice ANĐELA i karakter KRALJICE: OVA žena je NAJZGODNIJA U horoskopu!

25 јула, 2019 Off By ludarito

Lični i originalni stil

Status i imidž važni su ženi Jarcu zbog čega iz kuće nikad neće izaći nemarno odjevena. Odjevnim stilom ističe svoju individualnost, a njene odjevne kombinacije najčešće su stroge, poslovne, preciznih i čistih linija.

 

Strogo poslovno odijelo ili kostim stoje joj kao saliveni. U slobodno vrijeme voli biti u manje formalnoj odjeći, ali nikad je nećete vidjeti u nečem previše ležernom. Ženi Jarcu je praktičnost iznad svega i njene misli fokusirane su na važnije stvari od mode, ali ako joj moda može pomoći na njenom putu prema cilju, onda će se njome i poslužiti.

 

Ono u čemu istinski uživa jesu modni dodaci i skup nakit, ali nikako prenapadan ili kičast. Klasičan ručni sat, jednostavan lančić ili biserna ogrlica njen su izbor.

 

Izrada vlastitih kozmetičkih proizvoda za njegu kože omiljeni joj je hobi jer je istovremeno praktičan i opuštajući. Kad je riječ o make-upu, odlično joj stoji smokey eye u kombinaciji s nude usnama, dakle stil 1960-ih. Nikad ne kupuje nerazumno i van svojih mogućnosti već onda kad si to zaista može priuštitii. Ona zna koliko njezin teško zarađeni novac vrijedi i ne troši ga besmisleno, već kupuje precizno. Voli proučavati kataloge kao i zapisivati koji butici drže odjeću koja se njoj sviđa. Radije će dati više novca za kaput koji će nositi nekoliko godina nego svake sezone kupovati novi jeftiniji.

Стране: 1 2 3