Žena JARAC- Ima lice ANĐELA i karakter KRALJICE: OVA žena je NAJZGODNIJA U horoskopu!

Žena JARAC- Ima lice ANĐELA i karakter KRALJICE: OVA žena je NAJZGODNIJA U horoskopu!

25 јула, 2019 Off By ludarito

Veliki prijatelj

Prirodni je vođa, žena Jarac često je glavna i među svojim prijateljima. Voli imati svoju grupu privrženih ljudi u koju se novi članovi teško puštaju, međutim kad shvatite kako grupa funkcioniše prihvatit će vas kao sebi ravnopravnog .

Prema prijateljima ponaša se gotovo majčinski pa nju uvijek možete pitati za savjet i pomoć, a baš kao što majke to rade i za svoju djecu, sklona je raditi planove za svoje prijatelje za koje oni uopšte ne znaju. Kad je sve isplanirala, samo će ih kratko obavijestiti da večeras idu na klizanje ili da se Nova godina slavi u vikendici na selu. Jednako kao i porodici, vrlo je odana svojim prijateljima i uvijek im daje do znanja da se na nju mogu osloniti i pouzdati. Mnogi njeni prijatelji pripadaju senzibilnim horoskopskim znakovima, Škorpionu ili Ribama.

 

Spoljašnji izgled

Žena Jarac osvaja svojom klasičnom ljepotom, njen izgled vrlo je dopadljiv, a prvo što svi na njoj primijete su visoke jagodične kosti koje joj daju posebnu eleganciju i šarm. Tipičnu predstavnicu znaka karakteriše duži nos, izražajno i skladno lice, duboke, pomalo mračne oči, vitka figura i tanak vrat, naglašena ramena, čist i blistav ten.

Tijelo joj je proporcionalne građe i čvrsto, pa se žena Jarac može pohvaliti velikom fizičkom izdržljivošću. Ima vrlo dobro i precizno oblikovane obrve, a senzualne usne daju dodatan šarm njezinoj pojavi. Kosa joj je obično tanka i svilenkasta tamnijih boja i nijansi.

 

Osim izražajnim jagodicama, osvaja i svojim prekrasnim osmijehom za koji stalno dobiva komplimente. Ima lijepo oblikovane noge, tanke nožne članke i mala stopala zbog kojih je njen hod brz, okretan i siguran. Uvijek izgleda svježe i mlađe nego što jeste.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3