Žena JARAC- Ima lice ANĐELA i karakter KRALJICE: OVA žena je NAJZGODNIJA U horoskopu!

Žena JARAC- Ima lice ANĐELA i karakter KRALJICE: OVA žena je NAJZGODNIJA U horoskopu!

25 јула, 2019 Off By ludarito

Alfa ženka, ambiciozna, disciplinovana, organizovana, strpljiva, odgovorna, praktična, odlučna, neustrašiva, fokusirana na cilj i sretna tek kad do njega dođe!

Žena Jarac

Kao tipična predstavnica grupe zemljanih znakova stoji čvrsto na zemlji i nije sklona sanjarenjima već živi u stvarnosti i uzima od nje najviše što može. Zbog svoje nepokolebljive ambicioznosti i poriva da stalno ide naprijed često sve ostale ostavi iza sebe, a skrenuti je s puta koji je zacrtala nije lako.

 

Nevjerojatno jaka, žena Jarac može prebroditi sve životne nedaće, a kakav je god problem zadesio uspjet će ostati sabrana i mirna i odmah će krenuti tražiti rješenje. Može se činiti hladna i rezervirana, ali ispod te površine krije se žena s odličnim smislom za humor koja čezne za sigurnošću.

 

Dio svojih ambicija spremna je žrtvovati samo zbog jednog – porodice. Kad nije njezin dan, može biti previše tvrdoglava, neraspoložena, sramežljiva i pesimistična.

 

Partneru voli ugađati i brine se za njega zbog čega se može činiti kao da je ona u vezi podložna, ali u stvari nikad neće izgubiti svoju urođenu nezavisnost, odnosno neće zavisiti od partnera. Sa svojim životnim saputnikom želi biti ravnopravna, a uz njega će stajati i biti mu podrška i u najtežim trenucima. Traži nekog ko će uspjeh voljeti isto koliko i ona pa je savršena veza za nju spoj ljubavi, sigurnosti i uspješnosti.

 

Strastvena je ljubavnica voljna eksperimentisati u krevetu. Idealne partnere pronaći će u druga dva zemljana znaka, Biku ili Djevici jer oni znaju prodrijeti do njezinog srca i otkriti njegovu toplu i nježnu srž i jednom vodenom znaku, Raku koji će u potpunosti zadovoljiti njene emocionalne potrebe.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3