ŠKORPIJA : Ne voli LAŽI i ne prašta IZDAJU,a ko je VOLITE i poštujete, ona će vam ULEPŠATI život!

ŠKORPIJA : Ne voli LAŽI i ne prašta IZDAJU,a ko je VOLITE i poštujete, ona će vam ULEPŠATI život!

25 јула, 2019 Off By ludarito

Žena Škorpija Najseksipilniji znak Zodijaka, nedokučiva žena puna strasti. Njeno najsnažnije oružje je njen prodoran pogled. Ako je povredite spremite se da upoznate njenu mračnu stranu. A kada voli, voli celim svojim bićem i isto očekuje od svog partnera ili prijatelja.

 

Veoma pametna pripadnica Zodijaka, koja ne gubi svoje vreme i na veoma mudar način zna da Iskoristi svaki trenutak vremena. Veoma pažljivo bira ljude koji će biti u njenoj blizini i kraj sebe je imaju samo oni odabrani, iako je mnogo onih koji je žele. Ova žena je nesebična i veoma duhovita i prava je čast imati je kraj sebe i za prijatelja i za partnera.

 

Ako joj se dovoljno približite, upoznaćete njenu divnu stranu i zavolećete ovu ženu. Ali ipak ima i onih drugih, koji upoznaju i njenu mračnu stranu. iako ona to ne želi. Žena Škorpija je dobra i plemenita i ima poštovanje za svakoga.

Ako je volite i poštujete ona će vam ulepšati život ,ali ako je naljutite i slažete ona će vam zagorčati život. Jer ona neke stvari prosto ne toleriše. Žena Škorpija ne voli laži i ne prašta izdaju, ona je neko ko je veoma mudar i ako pokušate da je slažete, nećete ni uspeti u tome, jer će ona znati istinu. Ona veoma dobro čitaj ljude i tačno će znati kada ste je slagali.

 

Tako da to nije preporučljivo, da na bilo koji način slažete i povredite ovu ženu, jer ćete videti njenu mračnu stranu, a tada se ničemu dobro ne možete nadati. Ove žene su veoma rečite i iskrene i nikada neće ostati nedorečene, niti će vam ostati dužne. One su spremne lošim ljudima, koji ih povrede, jednostavno život zagorčati. Škorpije su svesne koliko vrede i koliko poštuju druge i zato nikada neće dozvoliti da ih ponizite i povredite.

 

One su uvek spremne da uzvrate istom merom. Čak i kada svi drugi odmahnu rukom i kažu „Ma pusti, nije više važno“ ona i dalje tačno zna čime ste je povredili, ona ne zaboravlja i spremna je da vam uzvrati udarac kad-tad! ( NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 2 )

Стране: 1 2