OČEKUJU nas VELIKI IZAZOVI – HOROSKOP do 1. AVGUSTA 2019: Evo šta vaš znak NIKAKO ne treba da RADI dok traje RETROGRADNI MERKUR!

OČEKUJU nas VELIKI IZAZOVI – HOROSKOP do 1. AVGUSTA 2019: Evo šta vaš znak NIKAKO ne treba da RADI dok traje RETROGRADNI MERKUR!

16 јула, 2019 Off By ludarito

Jarac

Ovih bi dana nepovoljne situacije u vašem životu mogle kulminirati, a neki se odnosi čak i završiti. Ali, ne brini, upravo je sada pravo vreme za izlazak iz toksičnih veza – kako ljubavnih, tako i prijateljskih. Izbegavajte loše ljude, a insistirajte na vernosti, iskrenosti i jasnim iskazivanjima emocija. Ko god nije sposoban pružiti barem toliko, savetujemo da ga odmah obrišete iz telefona, ali i iz života.

Vodolija

Autoriteti na poslu imaće više primedvi nego obično, ali vi budite suzdržani. To ne znači da ćutite kada neko peti put bude prigovarao zbog nebitnih stvari, ali se nemoj upuštati u dramatične svađe jer će ovom nepovoljnom periodu brzo doći kraj. Moguć je i turbulentniji period u vašoj vezi, ali sada nije pravo vreme za donošenje važnijih odluka. Energiju preusmerite u čitanje neke dobre knjige ili slušanje muzike koja vas opušta.

Ribe

Ovog meseca mogli bi da osetite pad imuniteta pa pripazi na sebe. Nemojte žrtvovati vlastito zdravlje i uložite u zdravu ishranu ili neku fizičku aktivnost. I pola sata šetnje na svežem vazduhu učiniće čuda za vaš organizam.

Стране: 1 2 3 4