OČEKUJU nas VELIKI IZAZOVI – HOROSKOP do 1. AVGUSTA 2019: Evo šta vaš znak NIKAKO ne treba da RADI dok traje RETROGRADNI MERKUR!

OČEKUJU nas VELIKI IZAZOVI – HOROSKOP do 1. AVGUSTA 2019: Evo šta vaš znak NIKAKO ne treba da RADI dok traje RETROGRADNI MERKUR!

16 јула, 2019 Off By ludarito

Vaga

Nikako nemoj deliti svoja razmišljanja i planove sa ljudima koji nisu zaslužili vaše povjerenje jer bi vam se ovoga meseca mogli obiti o glavu. Isto tako, pripazite sa sadržajem koje postavljate na društvene mreže jer bi se mogao negativno odraziti na profesionalnu karijeru. Savetujemo da se ponovo povežete sa prijateljima i/ili kolegama koji su navijali za vas kada niko drugi nije.

Škorpija

Nemojte trošiti svu energiju na profesionalni razvoj i komplikovane odnose sa drugim ljudima jer bi to ovog meseca moglo imati suprotan efekat. Radije uplatite neko kraće putovanje ili se barem zaputi na neki obližnji izlet. Na taj ćeš način sagledati stvari iz drukčije perspektive i uvideti za šta bi se trebala nastaviti boriti, a šta ostaviti daleko iza sebe.

Strelac

Retrogradni Merkur mogao bi doneti poveću dozu stresa i teskobe u obliku ljudi iz prošlosti ili nekih nedovršenih obaveza. Savetujemo vam da se ne opirete već da se prepustite tim negativnim emocijama. Na taj će ti način odgovori doći sami od sebe i biće vam jasnije koje bi daljnje korake trebala preduzimati – i poslovno i emocionalno…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4