OČEKUJU nas VELIKI IZAZOVI – HOROSKOP do 1. AVGUSTA 2019: Evo šta vaš znak NIKAKO ne treba da RADI dok traje RETROGRADNI MERKUR!

OČEKUJU nas VELIKI IZAZOVI – HOROSKOP do 1. AVGUSTA 2019: Evo šta vaš znak NIKAKO ne treba da RADI dok traje RETROGRADNI MERKUR!

16 јула, 2019 Off By ludarito

Rak

Iako nema ničeg lošeg u tome da preispitujete svoje odluke i uključujete druge ljude u donošenje istih, ovoga meseca tuđa mišljenja ipak uzimajte sa rezervom. Radije obratite pažnju na svoj unutrašnji glas jer nemaju svi ljudi oko tebe dobre namere – naročito za vreme retrogradnog Merkura. Okružite se sa onih par kojima bezuslovno verujete, a ostale jednostavno ignorišite (za vlastito dobro).

Lav

Jul možda neće biti najproduktivniji mesec u godini pa je moguće da ćete pomisliti da vam ništa ne polazi za rukom. Ali, ne brinite, nije sve tako sivo! U danima kada vam sve krene nizbrdo, potražite pomoć kolega za koje znate da vole timski rad i delite svoje znanje i iskustvo sa drugima. Sa druge strane, pripazite na one koji sebično gledaju samo na svoje dobro.

Devica

Ovog meseca sramežljivost sakrijte u kovčeg zaborava i borite se za svoja uverenja pa čak i kad su svi drugi protiv vas. Moglo bi doći do par konflikata, ali nemoj da se plašite izraziti svoje mišljenje – jedino ćeš tako napredovati kao osoba. Okreni se ljudima sa kojima delite moralne i duhovne vrednosti jer bi oni mogli imati odgovore na pitanja koja vas već dugo muče………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4