OČEKUJU nas VELIKI IZAZOVI – HOROSKOP do 1. AVGUSTA 2019: Evo šta vaš znak NIKAKO ne treba da RADI dok traje RETROGRADNI MERKUR!

OČEKUJU nas VELIKI IZAZOVI – HOROSKOP do 1. AVGUSTA 2019: Evo šta vaš znak NIKAKO ne treba da RADI dok traje RETROGRADNI MERKUR!

16 јула, 2019 Off By ludarito

Horoskop za retrogradni Merkur do 1. avgusta 2019. godine!

Retrogradni Merkur je došao na naša vrata 7. jula, a zadržaće se sve do kraja meseca. Pa, ako vam se ovih dana čini kao da stvari izmiču kontroli više nego obično ili da je nervoza u vazduhu, za to slobodno možete okriviti upravo njega.

Pročitajte kako će se vaš znak suočiti sa negativnim uticajem retrogradnog Merkura:

Ovan

Retrogradni Merkur na vas ima snažno emocionalno delovanje. Savetujemo da se suzdržavate velikih izliva ljubavi (pogotovo ako ste tek započeli novu vezu) ili drastičnih promena u vezi. Radije ispunite slobodno vreme zabavnim aktivnostima, nekim novim hobijem ili izlascima sa prijateljima. Ali, nemojte prisiljavati sebe na druženja koja vas emocionalno iscrpljuju jer bi to ovaj mesec moglo imati još gore posledice za vaše emotivno stanje.

Bik

Ovaj period nikako nije povoljan za velike projekte kao što su renoviranje stana ili kuće ili mirenje sa dalekim rođacima i prijateljima. Najbolje je a ignorišete stvari koje vas uznemiravaju – barem do kraja jula. Umesto toga, planirajte druženja sa porodicom i prijateljima koje retko vidate, a volite da provodite vreme sa njima.

Blizanci

Na pomolu su i moguće drame na poslu pa izbegavajte ogovaranje kolega i šefova. Umesto toga, savetujemo da prebacite fokus na poslovne saradnike i kolege u kojima vidite potencijala za lepe i produktivne saradnje. Takođe, pripazite na svoj novčanik i detaljnije planirajte finansije, naročito ovog meseca!…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4