Koja TRI ZNAKA očekuje RASKID ili PROSIDBA do kraja 2019.godine

Koja TRI ZNAKA očekuje RASKID ili PROSIDBA do kraja 2019.godine

4 јула, 2019 Off By ludarito

Rak

– U julu je Venera u vašem znaku i sigurno je da će vam tada ljubavne prilike biti otvorene ukoliko ste usamljeni. Zbog karmičkih aspekata koji su tada jako aktuelni moguće je da će vam baš u tom perodu u život ušetati neki sudbinski odnos, karmički odnos….Pre nego što krenete sa opštenarodnim veseljem povodom toga ne zaboravite – gde je dašak sudbine i karme, uvek je i dašak problema – da, ljubav koja opija ali i ljubav koja vezuje i obavezuje i sa kojom ponekad nije baš tako lako izaći na kraj….

Avgust će zauzeti Rakovi da iskoriste za otvaranje mnogih tema sa partnerom – i nekih novih pitanja, ali i onih koje do sada niste uspevali da rešite. I ovo je dobar mesec za ulaganje u dom i porodicu – ali gledajte da pronađete i nešto vremena za po koje putovanjce i odmor od svega…Slobodni će da se zatelebavaju preko posla, a malo će i da se vraćaju u prošlost – onako, čisto rekreativno da se malo podsetite šta ne valja i šta treba izbegavati.

U septembru su zauzeti znatno popravili komunikaciju sa partnerom i uglavnom sve funkcioniše nekim stabilnim tokom. Slobodni su u ovom periodu uglavnom okrenuti sebi – u prevodu – zakucali ste se u kuću i ne mrdate nigde.

– U oktobru vaše polje ljubavi kreće da se puni planetama i emotivna žurka može da počne! Odličan period da se sredite, smirite, skrasite i nekog mnogo, mnogo zavolite! Ovaj mesec je odličan i za one koji su zauzeti, šta god da su vam planovi – da se mirno volite sa partnerom, da pravite bebe, da planirate zajedničke izlaske ili da se pripremate za suživot ili brak. Ovakav „trend“ i kod slobodnih i zauzetih će se nastaviti i u novembru i decembru….Praktično, ova tri meseca će vam biti najlepša, najstabilnija i najviše ispunjena pravim ljubavnim prilikama!

Стране: 1 2 3