KRUNA je simbol vlasti, časti i uspeha. IZABERITE jednu krunu i saznajte  da li vas očekuje sreća i uspeh do kraja 2019.godine!

KRUNA je simbol vlasti, časti i uspeha. IZABERITE jednu krunu i saznajte da li vas očekuje sreća i uspeh do kraja 2019.godine!

4 јула, 2019 Off By ludarito

Kruna je tradicionalno pokrivalo za glavu, koje simbolizuje vlast, besmrtnost, pravednost, trijumf, čast i slavu. Često se koristi u kombinaciji sa drugim simbolima, da bi se još više pokazala njena moć.

Mnogo puta je korišćena kao motiv u raznim umetničkim delima. Kao deca, svi smo zamišljali kraljeve i kraljice sa plaštom i krunom na glavi, a ovom prilikom mi vam pružamo mogućnost da nasumično izaberete jednu krunu i pogledate da li ćete konačno trijumfovati u ovoj 2019. godini.


KRUNA BROJ 1
Broj jedan ljudi uglavnom biraju bez puno razmišljanja, ali vi ste pravi srećnik što ste baš ovaj broj izabrali. Vi ste neko ko ima veliko srce i vama je najvažnije da usrećite ljude koje volite. Vama je porodica broj jedan u životu i za vas je najveći uspeh da svoje voljene vidite zadovoljnim, srećnim i nasmejanim.

Vaša najveća želja u životu je da pronađete sreću i mir u porodici, sa kojom ćete moći da uživate uz vaše najmilije. Vama treba neko ko će biti tu u najtežim trenucima, da vam da podršku i snagu i da vam bude vetar u leđa, a to je vaš trenutni partner koji vas razume u potpunosti , jer to i zaslužujete. (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 2)

Стране: 1 2 3