Žena VODOLIJA: Ona je DAMA SA STAVOM, koja ništa ne prepušta slučaju i nikada se ne menja! LEPOTICA koja će vas ZASENITI i svojom DOBROTOM i svojim UMOM!

Žena VODOLIJA: Ona je DAMA SA STAVOM, koja ništa ne prepušta slučaju i nikada se ne menja! LEPOTICA koja će vas ZASENITI i svojom DOBROTOM i svojim UMOM!

4 јула, 2019 Off By ludarito

Žena Vodolija je dama nežne i tanane duše, koja živi za emocije. U životu ima svoje stavove kojima trasira svoj put i nikada od njih ne odustaje. Ove žene se nikada ne menjaju, veliki su borci u životu i ništa ne prepuštaju slučaju. Gde god da se pojave izazivaju pažnju svojom lepotom, kojom će vas zaseniti.
Ali tu lepotu krase i velika mudrost i dobrota, zbog čega ove žene izazivaju samo divljenje. Ove žene niko ne može pobediti niti iznenaditi, jer su one spremne na sve i ništa ne prepuštaju slučaju. Veoma su hrabre i odlučne, a samim tim i samouverene i zbog toga su vrlo uspešne u životu. Imaju svoje stavove kojima ostaju dosledne, ma koliko ih to koštalo. U životu, ova žena će uvek ići po svom, pa čak i onda kada zna da greši, jer ona ne dozvoljava da neko upravlja njenom glavom i da joj govori šta treba da radi. Jer je ona nezavisina žena i njoj nije potrebna ničija pomoć i zaštita.

Sve što ima u životu upravo je njena zasluga i svojim radom i trudom izborila je se za sve ono što ima. Kroz život, Vodolija ide veoma hrabro i samostalno i nikada se ne oslanja ni na koga, niti očekuje bilo čiju pomoć. Upravo zato je ojačala i naučila da ovaj život živi pod pritiskom, ali se ni pod najjačim ne menja i sama gradi svoju budućnost. Njena prošlost nimalo nije laka i zato je od života naučila da mora biti snažna i oprezna i da joj niko neće pomoći ukoliko ona sebi sama ne pomogne. Upravo zato je ovo jedna čelična dama koja sve može podneti i svaki problem može rešiti. Ova žena ima i svoje mišljenje i svoje stavove i uvek će to izneti. Nastavak na sledecoj strani.

Стране: 1 2