Koja TRI ZNAKA očekuje RASKID ili PROSIDBA do kraja 2019.godine

Koja TRI ZNAKA očekuje RASKID ili PROSIDBA do kraja 2019.godine

4 јула, 2019 Off By ludarito

Blizanci

– Jul je takođe dosta nesiguran i nepovoljan u vašim bitnim emotivnim relacijama. Biće potrebno mnogo obostranog prilagođavanja i ustupaka da biste uspešno isplovili iz ovih situacija. Slobodni u ovom mesecu imaju mogućnosti za ulazak u emotivnu priču, ali se možete jako brzo razočarati ovom osobom i shvatiti da ona nije prava za vas. Neki od vas mogu i na kratko obnoviti odnos sa bivšim partnerom, mada je izvesno da i ovaj pokušaj neće biti naročito uspešan.

Avgust će i zauzetima i slobodnima doneti dosta bolju energiju i više opuštenih momenata. Komunikacija sa partnerom će se popraviti i lakše će se rešavati tekući problemi i situacije. Slobodni mogu na letovanju ili na putu upoznati nekog sa kim će sve krenuti dosta vatreno i strasno – kako će se završiti, pokazaće samo vreme, naravno.

U septembru će zauzeti Blizanci morati dosta više da se posvete porodičnom segmentu. Odnos sa partnerom neće baš uvek biti savršen, biće tu mnogo sumnji i preispitivanja, ali ćete zajedničkim snagama uspeti ovo da pregurate. Slobodni neka izbegavaju ulazak u nove ljubavne priče u prvom delu meseca – od -15-og septembra i ulaska Venere i Merkura u vaše polje ljubavi – slobodno, vaše je vreme!

– Dakle, još od polovine septembra i tokom skoro celog oktobra – kod slobodnih Blizanaca samo će jedna stavka biti bitna – nova ljubav koja je došla u vaš život! Ovo može biti jedan od najlepših meseci za vas, a uticaj koji se vezuje za ljubav trajaće skoro do kraja druge dekade novembra. Zato, slobodnjaci – u tom periodu vrebajte svoje prilike! Jer ove mogu biti zaista prave!

Posle mnogo uspona i padova koje vam je donela 2019-a zaslužili ste da svo čekanje i neuspehe naplatite! U ovom periodu će kod onih koji su zauzeti strast igrati veliku ulogu – možete ponovo žestoko potpaliti već pomalo zgasle vatre i uživati jedno u drugom! Obzirom da pred kraj novembra imamo još jedan zagrljaj Venere i Jupitera u vašem polju braka i partnerskih odnosa – sada je takođe odličan trenutak za prelazak vaše veze na neki viši nivo, za veridbe, za ulazak u brak ili jednostavno – za mnogo ljubavi i pažnje koje posvećujete jedno drugom. Decembar donosi mirno funkcionisanje onima koji su zauzeti, a slobodnima jedan strastan novi početak preko poslovnog segmenta!….…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3