HOROSKOP: Ukoliko ste slobodni možete da očekujete zanimljivu priliku za poznanstvo, flert i neobaveznu avanturu

HOROSKOP: Ukoliko ste slobodni možete da očekujete zanimljivu priliku za poznanstvo, flert i neobaveznu avanturu

14 јуна, 2019 Off By ludarito

JARAC

POSAO: Povedite računa o tome kakve informacije širite, može se desiti da pogrešite u svojoj proceni. Potrudite se da budete malo pozitivniji pri svojim poslovnim stavovima.

LJUBAV: Otvoeno pokažite svoja osećanja prema voljenoj osobi. Ako se budete suzdržavali, ostavićete utisak da vam nije stalo do nje. Važno je da ne glumite uvek da ste preterano hladni.

ZDRAVLJE: Pluća su vam osetljiva. Izbegavajte cigarete i duvanski dim. Ako vam se jave problemi vezani za kašalj potrudite se da posetite lekara i da uradite pregled.

 

VODOLIJA

POSAO: Nije preterano povoljan dan za bilo kakvu prodaju, pogotovo ako su nekretnine u pitanju. Kasnije vam dolazi bolji period za promene na ovom polju.

LJUBAV: Moguće je da razmišljate o malo većim promenama zajedno sa voljenom osobom. Pred vama je period u kojem ćete imati prilično važne odluke ispred sebe.

ZDRAVLJE: Povedite računa o bešici. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu imati neke manje tegobe vezane za urinarni trakt. Očekuje vas promenljivo stanje na polju zdravlja.

 

RIBE

POSAO: Ukoliko ste planirali neko putovanje, dolazi do manjih komplikacija. Neće se baš sve odvijati po vašem planu. Potrudite se da budete dovoljno strpljivi i smireni.

LJUBAV: Delujete pomalo konfuzno u komunikaciji sa osobom koja vam se dopada, pa ona nije sigurna šta da očekuje od vas. Trebali biste da pokažete jasno kakve želje i planove imate.

ZDRAVLJE: Bolovi u grlu bi mogli da vam stvaraju manje probleme sa zdravljem. Potrudite se da izbegavate gazirana i hladna pića. Pred vama je period u kojem ćete biti osetljivi.

Стране: 1 2 3 4