HOROSKOP: Ukoliko ste slobodni možete da očekujete zanimljivu priliku za poznanstvo, flert i neobaveznu avanturu

HOROSKOP: Ukoliko ste slobodni možete da očekujete zanimljivu priliku za poznanstvo, flert i neobaveznu avanturu

14 јуна, 2019 Off By ludarito

RAK

POS AO: Možete da očekujete veoma pozitivnu atmosferu na radnom mestu, ne očekuju vas nikakvi problemi. Potrudite se da dobar dan iskoristite kako bi napravili neophodne promene.

LJUBAV: Spremni ste za nova dešavanja i za nove ljubavi. Ne želite više da tavorite u istom raspoloženju kao do sada… Možete da očekujete pozitivne preokrete na ovom polju.

ZDRAVLJE: Poradite na boljoj koncentraciji. Važno je da se potrudite da budete dobri prema sebi i svom zdravlju. Očekuje vas period u kojem biste mogli da imate manje probleme.

 

LAV

POSAO: Vaši nadređeni će biti zadovoljni umećem i znanjem koje ste pokazali, pa možete da očekujete i bonuse i nagrade. Pred vama je generalno period koji donosi poboljšanje zarade.

LJUBAV: Uživate u zajedničkim trenucima sa osobom koju volite. Možete da izgradite veoma lep odnos. Spremni ste da iskreno razgovarate o svojim željama i potrebama sa partnerom.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam šetnja ili neka umerena aktivnost. Možete da očekujete da ćete se bolje osećati nakon rekreacije. Posvetite se tome da generalno živite aktivnije.

 

DEVICA

POSAO: Veoma ste snalažljivi, lako nalazite nove načine da se izborite sa velikim brojem poslovnih obaveza. Pred vama je povoljan period u kojem ćete se posvetiti napretku.

LJUBAV: Možete da se nadate opuštenoj komunikaciji sa voljenom osobom. Pred vama je povoljan dan ako imate partnera. Ukoliko ste slobodni, sledi novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Prijaće vam druženje sa prijateljima. Današnji dan iskoristite za opuštanje i nemojte da se naprežete previše. Potrudite se da malo napunite svoje baterije…....NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4