HOROSKOP: Ukoliko ste slobodni možete da očekujete zanimljivu priliku za poznanstvo, flert i neobaveznu avanturu

HOROSKOP: Ukoliko ste slobodni možete da očekujete zanimljivu priliku za poznanstvo, flert i neobaveznu avanturu

14 јуна, 2019 Off By ludarito

OVAN

POSAO: Postoje stvari koje želite da rešite u najkraćem mogućem roku. Pred vama je važan dan za posao. Možete da očekujete mnogo pozitivnih promena na ovom planu.

LJUBAV: Voljena osoba traži sigurnost pored vas, a na vama je da joj to i pružite. Ako je iskreno volite, nemojte da odugovlačite sa odlukama. Pokažite joj svoje namere.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa holesterolom. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate brojne poteškoće sa zdravljem. Najbolje bi bilo da idete redovno kod lekara.

 

BIK

POSAO: Pred vama je veoma uspešan dan tokom kog ćete ostvariti dosta važnih stvari. Potrudite se da budete maksimalno posvećeni poslu, trebaće vam dobra organizacija i fokus.

LJUBAV: Otvoreno pokazujete svoje emocije prema osobi koja vam se dopada i ona vam uzvraća istom merom. Pred vama je početak veze! Spremni ste za lepa dešavanja.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više sna. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu biti skloni problemima zbog umora pa bi svakako trebali više da spavate.

 

BLIZANCI

POSAO: Povoljan je dan za obnovu nekih kontakata iz prošlosti koji bi sada mogli da vam budu od koristi. Potrudite se da na poslovnom polju sebi postavite neke jasne ciljeve.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni možete da očekujete zanimljivu priliku za poznanstvo, flert i neobaveznu avanturu. Pred vama je povoljan dan za promene i uzbudljiva dešavanja.

ZDRAVLJE: Problemi sa nesanicom su naglašeni, zbog nervoze. Možete da očekujete da ćete biti pod stresom u narednom periodu. Važno je da radite na stvaranju unutrašnjeg mira…....NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4