Postoje žene koje svoju samoću hrabro „nose“: One su SAME, ali su ipak JAČE OD SVIH!

Postoje žene koje svoju samoću hrabro „nose“: One su SAME, ali su ipak JAČE OD SVIH!

14 јуна, 2019 Off By botanika

Živimo u XXI veku i danas zaista nema ništa loše u tome ako je neka žena sama u životu. To svakako nije nikakva sramota, a možda bi se pre moglo reći da je velika hrabrost. Danas mnoge žene žive u vezama i brakovima u kojima nisu srećne.

Mnogo je onih žena koje su sa nekim samo da ne bi bile same i to je najverovatnije odraz toga da su one slabe i da ne znaju da se same probiju kroz život, pa su upravo zbog toga i nesrećne. Ali postoje i one druge žene koje nisu takve. To su sve one dame koje su same i koje nemaju razloga da ne budu ponosne na sebe. Nema ništa loše u tome ako je neka žena sama, ako se sama budi i sama leže.

Nije kraj sveta ako nema nikoga da joj pošalje poruku za dobro jutro i laku noć, jer sve se to preživi. Jer baš ove dame, koje žive same, neverovatno su jake. To je možda samo dokaz da one čekaju onog pravog i da nisu kukavice. One takođe nisu žene bez morala i neće ući u vezu sa nekim samo da bi se reklo da imaju nekoga.
Svaki dan se hrabro bore i sa gomilom pitanja kada će imati nekoga. Svaki dan ovakvim ženama bar jedna osoba postavi pitanje kada će da se skrase. (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 2)

Стране: 1 2 3 4