TE SLATKE, MALE VAGE… Žena Vaga će OSVOJITI svakog muškarca već pri PRVOM SUSRETU!

TE SLATKE, MALE VAGE… Žena Vaga će OSVOJITI svakog muškarca već pri PRVOM SUSRETU!

8 јуна, 2019 Off By ludarito

 

Supruga u znaku Vage

Žena rođena u ovom znaku predstavlja najinteresantniju osobu kako za ljubav tako i za seks. Muškarci se bukvalno „lepe“ za nju. Ova žena je vrlo ženstvena i privlačna, što dobija od Venere, planete koja joj je zaštitnik i vladalac ovog znaka. Izgleda vrlo defikatno i ima produhovljen pogled. Ona je idealna supruga za bogatog i uspešnog muškarca, koji voli da se prema svojoj ženi odnosi kao prema kakvom siročetu kome je potrebna stalna zaštita. Često izgleda vrlo egzotično, ali nije toliko lomljive koliko izgleda. Kao žena je dobar mentalni sabesednik, široka je u svojim prijateljstvima i sposobna je da unese harmoniju u porodični život.

 

Jedna od njenih najsnažnijih vrlina je talenat za harmoniju i slogu. Ona instiktivno zna kako treba sa ljudima i privlači različite socijalne krugove. Ali u isto vreme, kad se jednom uda, ili dok je u braku, ona neće zanemarivati svoje porodične obaveze, već će svojoj deci i mužu pružati svu pažnju ljubavi, za šta je njena blagorodna duša spremna uvek, i u svako doba. Ova žena je žena luksuza. Obično je vrlo privlačna, tako da je uvek okružena mnogim obožavaocima koji je u stopu prate očekujuži njenu pažnju.

 

Međutim, ona je ipak u stanju da sasvim dobro izbalansira odnose sa drugim muškarcima, tako da, čak iako popusti nečijem udvaranju, nikada neće dopustiti da joj flert izađe van kontrole. Ovaj tip žene ne podnosi skandale i pošto je veoma privlačna, njen život je nekad mnogo komplikovaniji nego životi ostalih žena. Najčešće je obasuta ljubavlju svog muža. Odgovorna je i intuitivna. Njen odnos prema bračnom životu je i pored svega zadovoljavajući, pa se može reći da je ona najbolja „supruga“ u doslovnom smislu reči.

Стране: 1 2 3 4