TE SLATKE, MALE VAGE… Žena Vaga će OSVOJITI svakog muškarca već pri PRVOM SUSRETU!

TE SLATKE, MALE VAGE… Žena Vaga će OSVOJITI svakog muškarca već pri PRVOM SUSRETU!

8 јуна, 2019 Off By ludarito

Njeno lepo lice nemoguće je ne primetiti, a svojim zanosnim hodom i prijatnim glasom privućiće pažnju okoline. Svesno ili ne, ona zavodi sve oko sebe… i uživa u tome. Glavni adut je prefinjenost u ponašanju koja se ne gubi ni u intimi.

 

Imajte na umu: obožava kada je pohvalite za izgled. Idealan seks: povez preko očiju i igra dodirivanja. Najčešće profesije: vlasnica butika, juvelirnice, glumica, pevačica, slikarka, političar, advokat, profesor, novinar…

 

Žena Vaga nema problema u pronalaženju ljubavnika – to je jedna od lakših vežbi za nju, kao i pokloniti publici jedan od njenih neodoljivih osmeha. Ova dama uvek nastoji na tome da u društvu bude vesela i šarmantna, ona obara muškarce s nogu svojom ženstvenošću. Ona je dovoljno promućurna da ljubavnika pusti da veruje da je on lovac – zato je žena Vaga retko bez partnera.

 

Traži duševni mir po svaku cenu, u stanju je da diskutuje o svemu i svačemu ali bez da stvori jaka osećanja i nepogaziva mišljenja o tome. Kad joj potencijalni obozavaoc predloži sastanak, ona ce verovatno reći „možda“, bez opredeljeno pozitivnog ili negativnog odgovora i dovesti ga time u nedoumicu. Neka bude srećan što mu odmah nije rekla „ne“, a neodlučujući odgovor koji je dobio signalizira da postoje pozitivne šanse za vreme udvoje.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4