DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za NEDELJU 9. JUN 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za NEDELJU 9. JUN 2019.godine

8 јуна, 2019 Off By ludarito

OVAN

Treba da proslavite dan koji je pred vama. Ego vam je snažan a lepe stvari vam se dešavaju. Treba da uživate u dobrom raspoloženju kako biste privukli pozitivne ljude i situacije. Generalno za vas danas nema granica. Jedino na šta treba da pripazite jeste arogancija. Budite ponosni ne arogantni.

 

Imate izraženu potrebu da kontrolišete partnera, a još uvek niste svesni da to uopšte neće izaći na dobro. Razlog ovakvom ponašanju leži u vašoj ljubomori, a ona, pak, u nedostatku samopouzdanja. Sumnje vam dodatno podstiče partnerova nezainteresovanost – najverovatnije ga neko iz njegove okoline huška protiv vas. Porazgovarajte otvoreno o svemu.

BIK

Emocije će vam danas biti malo neuravnotežene. Biće vam teško da se fokusirate na bilo šta. Sa jedne strane, nerpijatne situacije će se nastaviti ali isto tako i lepe. Moraćete se pripremiti na razočarenja i pokušati misliti pozitivno. Najbolje je da se danas oslonite na razum, a nikako na srce.

 

Neke pripreme kojima ste posvećeni vam oduzimaju prilično vremena, te stoga ne uspevate da se posvetite partneru i njegovim željama. Vama je takođe potrebna pažnja, ali ne dobijate je u dovoljnoj količini. Popričajte o svemu što vas tišti, svatićete da i niste toliko udaljeni jedno od drugog kako ste isprva mislili. Kraj dana donosi emotivno ispunjenje….…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4