STRELAC: 6 ISTINA o ovom ZNAKU, njihovo jedino „ORUŽJE“ JE ISTINA, umeju da se BRANE, ali nikada PRVI ne NAPADAJU!

STRELAC: 6 ISTINA o ovom ZNAKU, njihovo jedino „ORUŽJE“ JE ISTINA, umeju da se BRANE, ali nikada PRVI ne NAPADAJU!

8 јуна, 2019 Off By ludarito

Strelac je treći jesenji znak Zodijaka, čiji je vladar Jupiter. Po prirodi pripada vatri koja mu daje energiju, a od svoje planete dobija hrabrost i sreću.

 

Strelac je deveti znak zodijaka i njemu pripada period od 23. novembra do 21. decembra. Pripadnici ovog znaka su izuzetno mudri, inteligentni, iskreni i puni života. Zbog njihovog iskrenog osmeha i šarma omiljeni su u svakom društvu. Evo još nekoliko istina o ovom znaku, koje ga čine posebnim i zbog kojih ga volimo:


1. NJIHOVO JEDINO „ORUŽJE“ JE ISTINA

Strelac je neko ko je poznat po istini, neko ko uvek kaže ono što misli i stoji iza svojih stavova i reči. Osobe rođene u ovom znaku vas nikada neće slagati ili na bilo koji način izdati. Poznati su po tome da nemaju dlake na jeziku i uvek će vam reći ono što misle, jer oni nikada ne odustaju od istine.

 

To nekada može biti razlog da dođu u sukob sa drugim ljudima, jer istina nekada može da povredi. Strelac je neko ko veruje u to da je bolje jedna istina nego hiljadu laži i tako funkcioniše ceo život. Dakle, od njih možemo očekivati samo istinu, svidelo se to nama ili ne.   ( nastavak na sledecoj strani broj 2 )

 

Стране: 1 2 3