STRELAC: 6 ISTINA o ovom ZNAKU, njihovo jedino „ORUŽJE“ JE ISTINA, umeju da se BRANE, ali nikada PRVI ne NAPADAJU!

STRELAC: 6 ISTINA o ovom ZNAKU, njihovo jedino „ORUŽJE“ JE ISTINA, umeju da se BRANE, ali nikada PRVI ne NAPADAJU!

8 јуна, 2019 Off By ludarito

4. ZA NJIH NE POSTOJI NEMOGUĆE

Za pripadnike ovog znaka ne postoji ništa nemoguće. Ako oni nešto iskreno žele ne postoji to što oni ne mogu da urade. Nema tog problema koji oni ne mogu da reše, niti prepreke koja će ih zaustaviti do nekog zacrtanog cilja. Ono što oni mogu da urade drugi ne mogu ni da zamisle. Njihovi ciljevi su uvek veliki i oni od života uzimaju sve što im se nudi. I baš onda kada se čini da je nešto nemoguće, oni to pretvore u moguće, jer su jako uporne i jake osobe.

 

5. UVEK SU SPREMNI DA PRUŽE SVOJU RUKU
Pripadnici ovog znaka su spremni uvek da pomognu i da pruže svoju ruku. Ako ne mogu da vam pomognu, oni vam sigurno neće odmoći, ali će na sve načine pokušati da vam budu od pomoći. Možda na prvi pogled izgledaju hladno, ali oni su zapravo ljudi koji su puni emocija, koji znaju da vole i osećaju i zato znaju svima da se nađu u teškim situacijama. Spremni su čak i svoje obaveze da zapostave da bi svojim prijateljima bili pri ruci.

 

6. ODLIČNI SU LJUBAVNICI

Pripadnici ovog znaka su izuzetno šarmantni i upravo zbog toga, na neobično lak način, uspostavljaju vezu sa osobama suprotnog pola. Oni su komunikativni i šarmantni i njih prosto ne možete da ne zapazite. Oni vole uzbuđenja, kako u životu, tako i u postelji. Strelac je veoma galantan, romantičan i uzbudljiv ljubavnik. Iznenadiće vas svojom bujnom maštom i zaseniti svojim fascinantnim umećem flertovanja.

Стране: 1 2 3