On je NAJMOĆNIJI znak, KRALJ  horoskopa, pun pozitvne energije, KREATIVAN, MUDAR, ima veliko srce i ume puno da prašta.

On je NAJMOĆNIJI znak, KRALJ horoskopa, pun pozitvne energije, KREATIVAN, MUDAR, ima veliko srce i ume puno da prašta.

8 јуна, 2019 Off By ludarito

Lavovi su vatreni znakovi pozitivnog polariteta i njima pripada period od 23. jula do 22. avgusta. Svi su obavešteni kada moćni Lav ulazi u centar pažnje. On je kralj provoda i pozitivne energije, koju mu daruje upravo njegov vladar Sunce. Ključne reči koje opisuju ovaj znak su kreativnost i društvenost. Njegovo srce je puno dobrote i ljubavi za porodicu i voljene osobe.

 

Lav je vatreni znak koji voli život i na njega se možete uvek osloniti. Oko sebe obično ima puno prijatelja, jer je veran i odan – jednom rečju to je dobar čovek koji ima veliko srce i ume da prašta. Spreman je svima da pomogne i da pruži čak i više nego što su tražili, a za uzvrat traži jako malo.

 

Lav je dokaz da na svetu postoje ljudi kojima je za sreću potrebno malo i koji se najviše raduju kada su srećni oni do kojih im je stalo. Ovaj znak se odlikuje i velikom mudrošću i u njemu ćete uvek naći nekoga ko će vam dati dobar savet i uputiti vas na pravi put. Opšte je poznato da su Lavovi veliki emotivci i za istinsku sreću potrebno im je jako malo.

 

Jednog Lava možete osvojiti samo ako mu poklonite svoju pažnju i svoju ljubav i nema tog poklona kojim možete kupiti njegovu ljubav, jer njegovo srce nije na prodaju. U vezi mu je veoma važno da ima poštovanje i da ga partner ceni.          ( NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 2 )

Стране: 1 2 3