NEDELJNI HOROSKOP od 03 – 09. JUNA 2019.godine

NEDELJNI HOROSKOP od 03 – 09. JUNA 2019.godine

2 јуна, 2019 Off By ludarito

Strelac

Posao

Razgovori, dogovori, sastančenja, priče – ova nedelja kao da je sva od reči I od pokreta sazdana. Na sve ovo – I mlad Mesec u vašem polju komunikacije, kratkih susreta I putovanja – otvara vam dodatno nove šanse I nove mogućnosti za aktiviranje ovog segmenta. Sve I svakoga uzmite u obzir, jer nikada ne znate u kom grmu leži prava prilika za vas! Jeste da će biti I onih koji će vam uzalud trošiti vreme, ali u krajnjem zbiru – bićete zadovoljni.

Novac

Venera je ušla u vaše polje novca I ona će vam u narednom periodu doneti stabilnije prilive, ali vas u isto vreme upozorava da na ovaj segment morate obratiti posebnu pažnju.

Zdravlje

Sve će se I dalje vrteti oko kičme, kostiju, zglobova, posebno oko kolena.

Jarac

Posao

Pravi je trenutak da naučite da malo kalkulišete, da ne budete baš kao otvorena knjiga koju može svako da pročita kako mu se ćefne. Da kažete jedno, mislite drugo, a uradite treće. Vidite da to kod svih drugih prolazi, a vi se čvrsto držite nekih svojih principa I zbog njih malo malo pa padnete. Generalno gledano – ovo vam je super period da se nešto u tajnosti dogovarate – kad mogu svi ostali, možete I vi. Da pravite kombinacije. Da gledate da ugodite sebi za promenu, ne stalno I uvek drugima….

Novac

Mlad Mesec u polju finansija daće vam priliku da u narednom periodu značajnije popravite ovaj segment. Već u ovoj nedelji biće više šansi za zaradu.

Zdravlje

Nestabilnost I osetljivost u zdravstvenom segmentu trajaće još neko vreme…

Vodolija

Posao

Znam da žudite za promenama. I one dolaze. Mlad Mesec ih najavljuje I od utorka možete da startujete. Do kraja sedmice mora doći do nekog pomaka, do nekog konkretnijeg dogovora, do bilo kakve naznake koja će vam dati taj osećaj da ste na dobrom putu. Da će se stvari odvijati baš u onom pravcu koji vam je potreban I koji toliko dugo priželjkujete. Ovo je vreme, ovo je period iznenađenja za vas. Neka ste očekivali, nekima se niste ni u snovima nadali. Ali to ne znači da nisu tu, samo za vas.

Novac

Ukoliko ne pre – u drugom delu sedmice će stići ti novci koje čekate.

Zdravlje

Ulazite u jednu blažu fazu po pitanju zdravlja. Neće se problemi rešiti sami od sebe preko noći, ali će polako početi da nestaju….

Ribe

Posao

Iako mislite da ste svemogući – ne, ne možete sve sami. Potrebna vam je itekako pomoć i od saradnika i od onih sa kojima se razumete, ali i od onih koje baš i ne « mirišete » ali su vam sada neophodni. Potrebno vam je da se dogovarate i iako ovi dogovori mogu biti komplikovani u početku, ipak će vam kasnije biti drago što ste ih pokrenuli. Zajedno je lakše, videćete. I zajedno ćete uspeti da prevaziđete mnogo komplikovanih situacija koje će se postaviti pred vas tokom ove sedmice.

Novac

Neka finansijska nedoumica ili trošak sačekaće vas otprilike polovinom nedelje.

Zdravlje

Dosta nervoze, mogući su čak I problemi sa spavanjem. Kod starijih – cirkulacija i osetljivost na vremenske prilike.

Стране: 1 2 3 4