NEDELJNI HOROSKOP od 03 – 09. JUNA 2019.godine

NEDELJNI HOROSKOP od 03 – 09. JUNA 2019.godine

2 јуна, 2019 Off By ludarito

Devica

Posao

Pričaćete I sastančiti I dogovarati se – lepo će vas boleti glava od svega ovoga. Takođe, čućete million I jedan predlog I savet I ponudu I informacije – a sa velikom većinom ovoga nećete znati šta da uradite. Na kraju će ispasti da će vam ova sedmica samo u razgovorima proteći. Da li će se bilo šta izdvojiti što bi vredelo, što bi vas odvelo u nekom konkretnijem pravcu? Pa moguće je, u drugom delu sedmice. Mlad Mesec u vašem polju poslovne svakodnevice daje šansu da se promene pokrenu….videćemo….

Novac

Koliko god da novca bude u ovoj sedmici – umećete sa njim I lepo ćete ga rasporediti. Taman da bude za sve dovoljno.

Zdravlje

Cirkulacija, pritisak I osetljivost na vreme kod starijih Devica. Mlađi – nervoza, nemir, problemi sa spavanjem.

 

Vaga

Posao

Sa razlogom ili bez – vaš entuzijazam kada su poslovi u pitanju se srozao i vi odjednom imate osećaj da ste se zaglavili u nekim situacijama iz kojih ne znate kako da se iščupate. Iako sve ovo izgleda vrlo dramatično i teško, poenta je u tome da je to zaista samo na prvi pogled tako. Vama i dalje dolaze dobre prilike, i dalje se otvaraju neka vrata, samo što vi sada od drveta ne vidite šumu. Jeste da je ova nedelja pomalo čudna i zbunjujuća, ali i ona će brzo proći a vi ćete uspeti da vidite jasnije….

Novac

Ako ne ranije – drugi deo nedelje će vas obradovati nekim novčanim prilivom koji duže vreme očekujete.

Zdravlje

Generalno gledano – bićete vrlo roviti. Ne biste trebali da imate veću zdravstvenu problematiku ali nećete se osećati naročito dobro.

 

Škorpija

Posao

Period u kojem morate da na dnevnoj bazi preskačete prepreke se nastavlja i dalje. Izluđuje vas što na neke stvari nemate uticaj, ali što više pokušavate da se borite, čini vam se da sve više I više koči. Možda ćete u nekom momentu shvatiti da je vaše samo da se prepustite, da rešavate situacije onako kako vam dolaze I da pustite da se ono što je bitno samo sklopi u mozaik. Tako ćete prestati I da opterećujete svoj mozak. Neki put nam nedelovanje donosi najbolje rezultate. Probajte pa ćete videti….

Novac

Ili vi loše baratate novcem ili je priliva manje nego inače. Hm….ipak bih rekla da je ono prvo u pitanju….

Zdravlje

Sve do polovine februara ćete biti u ovakvom, rovitom fazonu. Jedino što vam preostaje jeste da maksimalno vodite računa o sebi.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

Стране: 1 2 3 4