NEDELJNI HOROSKOP od 03 – 09. JUNA 2019.godine

NEDELJNI HOROSKOP od 03 – 09. JUNA 2019.godine

2 јуна, 2019 Off By ludarito

Ovan

Posao

Verovatno nikome nije jasno kako uspevate da završite sve na vreme, kako uspevate da stignete na više strana odjednom, kako vam sve tako lako ide od ruke…..Naravno da je to tako samo u oku posmatrača – vi najbolje znate koliko se lomite I kidate I pod kojom ste tenzijom svakoga dana, svakoga sata. I nemojte da stanete samo na trenutnim poslovima – borite se I za nove, za nove dogovore, nove saradnje, kopajte I tražite jer možete iskopati mnogo toga zanimljivog.

Novac

Malo se stisnite kad su troškovi u pitanju jer će u ovoj nedelji novac kapljati samo povremeno I neće zadovoljiti vaše apetite.

Zdravlje

Stariji Ovnovi – pritisak I cirkulacija. Mlađi – obratite više pažnje na ishranu, promene vremena mogu se manifestovati kroz glavobolje I nervozu.

 

Bik

Posao

Nervozni ste I napeti zbog mnogo otvorenih pitanja vezanih za poslovni segment, ali realno gledano – I pored toga, sve uglavnom funkcioniše kako treba. Ispada da su ti vaši strahovi I mentalne oluje uglavnom nepotrebni. Mlad Mesec početkom nedelje u vašem polju karijere otvara prostor za novitete u narednom periodu, ali oni su sada samo nagovešteni u smislu – Može se krenuti sa nekim okvirnim dogovorima, sa planovima, sa pripremama. Konkretizacija će doći malo kasnije.

Novac

Biće ovo jedna korektna sedmica po finansijskim pitanjima. Nemate razloga za zabrinutost.

Zdravlje

Nije vreme da se opustite, naprotiv. Sad tek treba voditi računa i o ishrani i o oblačenju i o imunitetu. Nemojte da vas prevari to što se osećate dobro!

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

Стране: 1 2 3 4