NEDELJNI HOROSKOP od 03 – 09. JUNA 2019.godine

NEDELJNI HOROSKOP od 03 – 09. JUNA 2019.godine

2 јуна, 2019 Off By ludarito

Blizanci

Posao

U svakoj situaciji ćete se snaći – i u onoj najzahtevnijoj i u onoj najkomplikovanijoj i u onoj u kojoj treba najbrže odreagovati. Mlad Mesec u polju inostranstva, planova, ekspanzije – otvara vam vrata za proširenje saradnji ili za formiranje novih, daje vam šansu da se pokrenete i napravite neke velike promene. I sami ste dovoljno jaki, ali ima i onih koji vam mogu biti značajna podrška i njihovu pomoć i iskustvo i savet treba potražiti. Nedelja će proleteti – a rezultatima ćete biti zadovoljni.

Novac

Uglavnom će vam novac odlaziti iz džepova. Pokušavaćete vi da ga zadržite, ali teško – neke stvari, neke obaveze se moraju platiti.

Zdravlje

Ustalili ste se po pitanju zdravlja, ali i sami osećate da ste dosta roviti i vrlo krhki. Posebnu pažnju obratite na imunitet..

 

Rak

Posao

Da sve vodi ka nekim velikim promenama u poslovnom segmentu – vodi. To je I vama negde jasno iako se svim silama trudite da te promene koliko toliko kontrolišete. Nemojte džabe trošiti snagu na nešto što ne možete izvesti – prepustite se toku struje I samo pratite. Već u ovoj sedmici može pasti konkretna priča, konkretna informacija doći do vas ili ćete dobiti ugovor na koji samo treba baciti potpis. Ulazite u novu fazu po mnogim pitanjima, a pogotovo vezano za posao. Neke nove bitke su pred vama.

Novac

Najava troškova ili neko veće plaćanje vas mogu na trenutak uznemiriti, destabilizovati. Ipak, razloga za zabrinutost nema.

Zdravlje

Stariji Rakovi su nešto nežnijeg zdravlja u ovoj nedelji I mogu lako potkačiti po koji virus. Kod mlađih je stabilnija zdravstvena situacija.

 

Lav

Posao

Ništa ne narušava niti ugrožava vaše pozicije iako povremeno možete imati baš takav osećaj. Sa onima koji su oko vas nemate baš savršenu komunikaciju niti razumevanje, ali to vam nije ni potrebno. Ne morate da se volite, morate da radite zajedno. Zato se potrudite da makar taj poslovni deo protekne bez većih problema. Ono što je vezano za inostranstvo I realizaciju planova koji dugo čuče u vama jeste pod dobrim uticajima planeta – zato svu svoju pažnju usmerite baš na tu stranu!

Novac

Solidna sedmica po pitanju finansija. Bićete prilično zadovoljni. Manji troškovi početkom nedelje, ali kasnije stabilizacija.

Zdravlje

Trenutno se osećate bolje nego inače. Ipak, imunitet vam je još uvek dosta nežan.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

Стране: 1 2 3 4