LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP od 03 – 09. JUNA 2019.godine

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP od 03 – 09. JUNA 2019.godine

2 јуна, 2019 Off By ludarito

Strelac

Komunikacija bi sa emotivnim ili bračnim partnerom u ovoj nedelji trebala da se popravi. Ispada kao da ćete konačno dopreti jedno do drugog I rešiti neka pitanja koja su vas mučila. I pored ovoga – nešto će vam smetati da se osećate sigurno. Šta – teško je reći. Možda će reči teći glatko, ali će osećaj izostajati. Ili će I dalje neka senka sumnje stajati iza vas, dahtati vam za vrat I unositi nemir u srce. Samo polako, neka vreme razreši nedoumice. Sada je bitno da kažete jedno drugom šta imate I nastavite dalje.

Oni koji su usamljeni – u ovoj će sedmici imati jednu jasnu I otvorenu ponudu – neko će vas baš baš okupirati, svaki čas vam slati porukice, zasmejavati vas. Vi ćete uživati u tome, ali ipak imati određenu zadršku…

Jarac

Ulazite u period kada ste spremni da date više I da se više posvetite odnosu u kojem ste. Nije u tome problem – to je baš lepo I krasno. Problem je u drugoj strani jer ona trenutno nije na istim talasnim dužinama kao vi. To ne znači da vas manje voli, ali su joj prioritet druga pitanja I druge stvari. Zato ne treba insistirati ni na čemu, nego pustiti da sve ovo vremenom uklopi. A hoće, to je sigurno. Ukoliko ste usamljeni, eto vam Venere u vašem znaku. Em vlada vašim poljem ljubavi, em je to ljubav sama po sebi, em će vam doneti da budete slađi nego inače. Ona će u vaš život uvlačiti emotivne prilike.

A vi vidite šta ćete sa njima I da li su vam one po volji. Doduše, krenuće da uvlači I prošlost, ali šta sad….

Vodolija

Partnerova planeta je kod vas I Merkur je kod vas I mlad Mesec je u ovoj nedelji kod vas. Sve vam je dato I sve koristite. To što vas neka pitanjca možda muče, to ostavite po strani. Ono što sada ne možete rešiti, ni ne pokušavajte. Uzimajte šakom I kapom ono što vam se daje I u tome uživajte. Budite inicijator za dobre stvari I lepe razgovore – sve ono što miriše na loše ostavite za neku drugu priliku, neko drugo vreme. Ukoliko ste usamljeni – vodite se onim – kako zračiš, to privlačiš. Pošto sad “zračite” sve u šesnaest – malo je verovatno da nećete privući udvarače.

Dovoljno je da samo otškrinete vrata, I gomila onih koji su za vas zainteresovani će se potući da uđu. A vi gledajte koga ćete da pustite a koga ne.

Ribe

I dalje ne mogu da kažem da ćete se unutar sebe, u duši osećati kako treba kada su emotivna ili bračna partnerstva u pitanju. Nosite nesigurnost koje ne možete da se oslobodite, nosite strahove koji pritiskaju, nosite osećaj da vam manjka ljubavi I poverenja. Sami ćete se teško izboriti sa ovim – ali ako nemate osobu kojoj možete otvoriti srce I rasteretiti ga, onda ćete morati kako znate I umete. Generalno gledano – odnos sa partnerom ide. Ide isto kao I do sada. Tu ste, zajedno ste – to je važno, zar ne? Ukoliko ste usamljeni – Mesec koji vlada vašim ljubavima u ovoj nedelji je mlad, u znaku Vodolije i vašem polju tajni. Šta to znači ?

Pa eto – otvoren je period za nešto novo, tajno naravno, za neku kombinaciju, za priču sa nekim ko je zauzet i tako dalje…..Nešto drugo ? Ništa trenutno, to je što je ……

Стране: 1 2 3 4