LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP od 03 – 09. JUNA 2019.godine

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP od 03 – 09. JUNA 2019.godine

2 јуна, 2019 Off By ludarito

Devica

Možete u ovoj sedmici da sa partnerom imate strast, možete da imate dogovore, možete da imate smeh I zabavu I razumevanje I svašta nešto interesantno I zanimljivo. Pa u čemu je onda problem? Pa problem je u tome što će svega biti, ali onog unutrašnjeg osećaja neće. On će izostajati. Iznutra se nećete osećati sigurno, voljeno, ali isto tako – iznutra nećete osećati ni vi ono što je potrebno – tu pravu emociju prema partneru. Čudni dani, zbunjujući. Ali će proći brzo. Ukoliko ste usamljeni sada ni nemate nekih konkretnijih emotivnih prilika. Ima tu neke sitne komunikacije, nekih pogleda ispod oka – ali ništa više od toga.

Kod nekih od vas je bivši partner počeo da šalje čudne signale – još uvek ne znate šta hoće od vas.

Vaga

Kao da je odjednom neko isključio optimizam i veselost i finu energiju kod vas. Od Venere u Strelcu postali ste Venera u Jarcu – uozbiljili ste se i počeli da doživljavate partnera kao jedno neozbiljno i lakomisleno biće koje samo ispunjava svoje ćefove i ne posvećuje dovoljno pažnje ni vama niti vašem odnosu. Vi previše ozbiljni, druga strana previše neozbiljna – dušu dalo da se ne razumete uopšte. Igrajte na kartu strasti – možda to još uvek radi između vas. Oni koji su usamljeni dobijaju ove nedelje mlad Mesec u polju ljubavi.

Nov početak, da. Ali taj nov početak teško da može da bude sada jer čak i da ima onih koji su za vas zainteresovani – vi se nešto stežete, previše sporo otvarate, ne verujete i tako to…

Škorpija

Partner je u ovom trenutku mnogo zreliji, odgovorniji i stabilniji u svojim ponašanjima i razmišljanjima od vas. Realno gledano – trebalo bi ga pustiti da vodi vaš odnos u ovim danima, jer ako vi budete vođa, onda do ko zna kakvih brljotina i problema može doći. Vaše je jedino da pronađete dovoljno prostora u svom prenatrpanom rasporedu za drago vam biće i da uživate u zajedničkim trenucima. Ne potežite neke ozbiljnije priče – niste trenutno sposobni da ih iznesete do kraja. Ukoliko ste usamljeni – sa nekim imate finu komunikaciju ali to za sada nije dovoljno da kod vas probudi onaj osećaj i želju za osvajanjem.

Verovatno ćete svoje dane i sate trošiti najpre u onome što je vezano za posao i za novac.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

Стране: 1 2 3 4