LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP od 03 – 09. JUNA 2019.godine

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP od 03 – 09. JUNA 2019.godine

2 јуна, 2019 Off By ludarito

Blizanci

Realno gledano – ne postoje nikakvi veći problemi u odnosu sa emotivnim ili bračnim partnerom. Uklapate se, pravite dogovore, uspevate da pronađete zajednički jezik. Sve je tu kako treba, ali vi osećate da nešto fali, nešto što se ne može tek tako lako rečima objasniti i iskazati. Možda nije ništa konkretno, možda ste samo u nekom šašavom periodu koji će ubrzo proći….Ako ste usamljeni – okruženi ste društvom, okruženi ste ljudima koji su interesantni, ma ima tu i dobrih « prilika » ništa tu nije sporno.

Problem je samo u tome što se vama nešto ne da da otpočinjete bilo šta. Nešto vam fali – onaj osećaj da vas osoba prodrma iznutra, da učini da zadrhtite celim telom. Od toga ništa ove nedelje…..

Rak

Mlad Mesec u vašem polju promena, kriza, drame – sigurno neće popraviti trenutni odnos sa voljenom osobom. Naprotiv – vaša će osećanja u ovoj sedmici biti jako promenljiva i nestabilna. Cas ćete voleti drago vam biće više od svega na svetu, čas će vas samo njegovo postojanje nervirati, a kamoli reči ili postupci. No, ništa ovo nije strašno – osim ako vi baš ne budete potencirali na nekom problemu. Nemojte. Ukoliko ste usamljeni – biće vam super ukoliko hoćete da se bavite strašću I erotskim ludilom.

Ako nećete to, već hoćete emocije, romantiku I tako to – onda ćete morati da čekate neku drugu nedelju. U ovoj od toga nema ništa….

Lav

Imate osećaj da je partner u potpunosti preuzeo “komandu” u vašem odnosu I niste daleko od istine. Možete da se busate u grudi do prekosutra, da tvrdite da sve zavisi samo od vas – ali to realno gledano, nema veze sa vezom. Sada igrate kako druga strana svira I naviknite se na ritam. Prekinite da terate svoje I uključite mozak – I vrlo brzo ćete shvatiti da ovo još može biti u vašu korist. U prevodu – kada pobedite sami sebe, preuzećete inicijativu I glavnu ulogu u odnosu….Ukoliko ste usamljeni – jedna osoba se može izdvojiti, jednu osobu možete primetiti, jedna osoba vam može zapasti za oko.

Prepustite se opuštenoj komunikaciji sa njom I uživajte – biće vam simpatično I slatko da flertujete.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

Стране: 1 2 3 4